Bliver fortrolige personer i Family Tree nogensinde offentlige?

I nogle tilfælde bliver fortrolige personer offentlige og synlige for alle brugere i træet. Denne ændring sker 150 år efter den fortrolige persons fødsel. Hvis optegnelsen mangler en fødselsdato, foretager vi ændringen 150 år efter personens død. Nogle fortrolige personer forbliver fortrolige på ubestemt tid.

Hvis du har brug for mere hjælp til dette, så kontakt venligst FamilySearch Support. Forbered dig på at give disse oplysninger for at få det hurtigste svar:

• Forfaders navne.
  • Information om fødsel og død.
  • Personens ID-nummer fra Family Tree.
  • Dit slægtskabsforhold til den afdøde ane.
  • Dit brugernavn og hjælpernummer