Brug træk og slip til at organisere familier

drag and drop Top Image.png

I de fleste tilfælde repræsenterer de navne, som du ser i venstre kolonne i Kildelinkeren, medlemmer af den samme familie. Hvis navnene ikke er organiseret korrekt, kan du bruge musens træk og slip-funktion til at flytte rundt på dem. Dette omfatter navne på slægtninge, der fejlagtigt er tildelt afsnittet »Andet« nederst i venstre kolonne.

Hvis et navn kan flyttes, vil træk og slip-ikonet komme frem, når du holder musen henover det navn.

For at flytte eller »trække« et navn:

1. Før musen hen over navnet, og klik på det.
  2. Træk navnet til den rette placering i venstre kolonne.
  3. Slip musen for at slippe navnet.

Hvis der ikke er et matchende navn

Hvis der ikke er nogen matchende navne, men du er sikker på, at et navn i venstre kolonne er et familiemedlem:

1. Klik på navnet, og hold museknappen nede. Træk navnet til det rette sted i den venstre kolonne i Kildelinkeren, og slip derefter musen.
  2. Klik på Tilføj for at tilføje personen til Family Tree.
Drag and Drop_2nd Image.png