Hvor finder jeg mine beskeder i FamilySearch Chat?

Gør følgende for at få adgang til dine beskeder i Chat.

1. Log på FamilySearch.org.
  2. Klik i øverste højre hjørne på ikonet Chat. Ikonet repræsenteres af 2 overlappende talefelter.
  3. Vinduet Chat med dine beskeder kommer frem.
  4. Ulæste beskeder vises øverst i venstre kolonne.

Trin (mobilapp)

1. Åbn Family Tree-mobilappen.
  2. Åbn menuskærmen - 3 linjer ikon nederst til højre på Apple iOS eller øverst til venstre på Android.
  3. Tryk på Chat.
  4. Dine beskeder vises på skærmen.
  5. Rul gennem listen med beskeder, indtil du finder den, du ønsker at læse. Hvis i vil læse beskeden, skal du trykke på den.
  6. For at svare skal du indtaste din besked i det lille, rektangulære felt nederst på skærmen.
  7. Når du er færdig, skal du trykke på ikonet Send.

Trin (Family Tree Lite)

Family Tree Lite tilbyder ikke beskeder. Brug venligst hjemmesiden FamilySearch.org eller Family Tree-appen i stedet.

Relaterede artikler

Hvordan bruger jeg FamilySearch Chat?
Hvordan rapporterer jeg misbrug, spam, upassende minder og andet indhold?
Hvordan sletter jeg en besked i FamilySearch Chat?
Hvordan slår jeg lyden fra, skjuler eller blokerer jeg en person, der chatter med mig?