Hvordan forlader jeg en familiegruppe?

Du kan let forlade en familiegruppe, når du ikke længere ønsker at deltage.

Tip: FamilySearch-brugere kan tilslutte sig flere familiegrupper (op til ti). Hvis du allerede er medlem af en familiegruppe, kan du stadig være med i en anden.

Trin (hjemmeside)

1. Klik på FamilySearch.org på dit navn.
  2. Vælg Familiegrupper.
  3. Klik på den familiegruppe, du ønsker at forlade.
  4. Klik på Se gruppe.
  5. Klik .
  6. Klik på Forlad gruppe.
  7. Klik på Forlad

Trin (mobilapp)

1. Åbn i mobilappen Family Tree funktionen familiegrupper:
    • Apple iOS: Tap på Mere.
    • Android: Tap øverst til venstre på de 3 linjer.
  2. Tap på Familiegrupper.
  3. Tap på Se gruppe for den gruppe, du ønsker at forlade.
  4. Tap øverst til højre på de 3 prikker. (Bemærk: Hvis du er gruppeadministrator, så tap først på Tildel admin og sæt en anden som administrator – fortsæt så).
  5. Tap på Forlad gruppe.
  6. Tap på Forlad i pop op-beskeden.