Hvordan deltager jeg i RootsTech Connect 2021?

Den direkte begivenhed fra RootsTech Connect 2021er nu overstået. Du kan dog stadig se videooptagelserne fra denne gratis begivenhed. Alle videoerne er tilgængelige indtil lige før RootsTech 2022.

Den direkte chatsupport ophørte den 27. februar 2021. Du kan vende tilbage til dine chats for at gemme eventuelle vigtige oplysninger indtil den 4. marts 2021.

Slægtninge på RootsTech-oplevelsen endte den 6. marts 2021. Specifikt var Vennelisten tilgængelig for registrerede brugere indtil den 20. marts 2021. Beskeder sendt som en del af Slægtninge på RootsTech fra Beskeder på FamilySearch ligger i hver brugers beskeder. Disse samtaler kan fortsætte.

Trin

1. Log på RootsTech hjemmesiden med din FamilySearch-konto.
  2. Find møder, som du gerne vil se.
    • Se de tilgængelige klasser ved at klikke på Møder.
    • Se anbefalinger om at komme i gang og andre populære emner ved at klikke på Vejled mig.
    • Se en liste over direkte møder og begivenheder på hovedscenen ved at klikke på Menu og derefter på Kalender.
    • Tilføj mødet til din spilleliste ved at klikke på +.
  3. Se møder på din spilleliste ved at klikke på Min spilleliste fra sidehovedet.

Se flere oplysninger på RootsTech ofte stillede spørgsmål.