En gratis FamilySearch-konto giver større adgang til ressourcer på FamilySearchs hjemmeside.

Før du begynder

• Alle over 13 år kan oprette en konto.
  • Med forældres samtykke kan børn i alderen 8–12 år oprette en konto.
  • Vi anbefaler, at hver person bruger en separat e-mailadresse eller mobilnummer. Det gør det lettere at gendanne et brugernavn eller nulstille en adgangskode.
  • Når du opretter en konto, kan det brugernavn, du vælger, allerede være i brug. Hvis det er tilfældet, giver systemet nogle variationer, du kan vælge imellem. Eller du kan indtaste et andet brugernavn.
  • Vi anbefaler, at du bruger noget andet end din e-mailadresse som dit brugernavn.
  • Hvis du bruger din e-mailadresse som dit brugernavn, skal du også angive et mobilnummer for at gøre det nemmere at gendanne din konto.

Trin (internetside)

1. Gå til FamilySearch.org, og klik på Opret konto.
  2. Indtast de nødvendige oplysninger og klik på Fortsæt.
  3. Indtast et brugernavn og en adgangskode.
  4. Klik på pil ned, og vælg en gendannelsesmulighed. Hvis dit land ikke er på listen over steder, skal du bruge en e-mailadresse til gendannelse.
  5. Afkryds feltet for at acceptere betingelserne . Klik på Opret en konto.
  6. Aktivér din konto. Se efter en besked i din e-mailkonto eller en sms på din mobiltelefon.

Trin (mobilapp)

1. Åbn FamilySearchs Family Tree-app eller Minder-app på din mobilenhed.
  2. Tryk på Opret en gratis konto.
  3. Brug vejledningen på hjemmesiden, når du opretter din konto.

Trin (Family Tree Lite)

1. Gå til Family Tree Lite.
  2. Klik på Opret en gratis konto.
  3. Brug vejledningen på hjemmesiden, når du opretter din konto.

Anbefalede næste skridt

Gennemgå dine kontaktoplysninger og notifikationspræferencer i dine FamilySearch indstillinger.

Få hjælp

Hvis du støder på problemer, så kontakt FamilySearch Support.

Løsninger på almindelige problemer

Her er beskeder, der betyder, at du sandsynligvis allerede har en konto:

• »Vi mener, at denne konto allerede findes.«
  • »Mobilnummeret, som du indtastede, bruges allerede sammen med en anden konto.«
  • »Dette medlemsnummer bruges allerede sammen med en anden konto.«

Bemærkninger til medlemmer af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige

• Du har sikkert en Church Account til Kirkens hjemmeside eller kirkens apps som f.eks. Værktøjer. Du behøver ikke en separat konto til FamilySearch.org. Klik på Log på med Church Account på login-siden.
  • For at bruge mobilapps til Family Tree eller Memories skal du oprette en FamilySearch-konto.
  • Hvis du vælger at oprette en FamilySearch-konto, så brug trinnene for internetsiden.
    • Klik på boksen på det første skærmbillede for at angive, at du er medlem af Kirken.
    • Indtast dit medlemsnummer. Hvis du ikke kan finde det, så klik på boksen, og klik derefter på Fortsæt.
  • Tilføj dit medlemsnummer til en eksisterende konto ved at gå til dine Kontoindstillinger. Klik på Tilføj medlemsnummer nederst på siden.