Hvordan tilføjer jeg en første forfader i Family Tree?

Den første forfader er det første eller stiftende medlem af en kinesisk klan. Hvis du bruger første forfader-visning, anbefaler vi, at du tilføjer din første forfader som en af de første ting, du gør. Hvis du har mere end en første forfader, kan du indtaste dem alle og skifte mellem dem efter behov.

Hvis du ikke kender din første forfader, eller hvis din arv ikke følger en klanbaseret patrilineær slægtshistorie, anbefaler vi, at du bruger en anden visningstype.

Trin (hjemmeside)

Når du først skifter til første forfader-visning, hjælper en pop-op dig med at indtaste din første forfader. Hvis det ikke dukker op, så brug en af disse muligheder:

1. Sørg for, at den rette fokusperson vises nederst på skærmen.
  2. Vælg en mulighed for at tilføje den første forfader:
    • Øverst, hvor den første forfaders navn skal stå, klikkes på Tilføj første forfader.
    • Klik på + på fokuspersonen og klik på Tilføj første forfader.
    • Klik på knappen Valgmuligheder og klik på Tilføj første forfader. Hvis personen allerede har en første forfader, så klik på Mere. Klik derpå på Tilføj første forfader.
  3. Indtast oplysninger om den første forfader og klik på Næste, der er tilgængelig, når du har klikket Afdød. (Hvis du kender ID-nummeret, klikker du på Efter ID-nummer).
  4. Klik på Næste.
  5. Hvis Family Tree har fundet personer, der matcher din søgning, bliver de vist. Angiv om du skal tilføje en matchende person, eller oprette en ny:
    • Hvis personen allerede findes i Family Tree, så klik på Tilføj match.
    • Hvis personen ikke allerede er i Family Tree, så klik på Opret person.
    • Tilpas din søgning ved at klikke på Tilpas søgning.