Jeg har glemt mit brugernavn og min adgangskode som ansat

Hvis du er ansat af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, er missionær, frivillig seminarlærer eller kirkeleder, er din Church Account en »arbejdskonto«. Gendannelsesprocessen for arbejdskonti begynder på JesuKristiKirke.org.

Medlemmer med arbejdskonti kan ikke bruge deres medlemsnummer til gendannelse af konto.

Trin

1. Begynd på JesuKristikirke.org.
  2. I øverste højre hjørne klikker du på silhuet-ikonet i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Log på.
  4. Klik på Jeg har glemt mit brugernavn eller adgangskode.
  5. Klik på en gendannelsesmulighed og indtast de ønskede oplysninger. Du skal bruge to af gendannelsesmulighederne. Hvilke muligheder, der er tilgængelige, afhænger af opsætningen på din Church Account.
    • Hvis du bruger sms- eller e-mailmulighederne, udløber koden eller linket efter 20 minutter.
    • Svar på sikkerhedsspørgsmål skelner mellem store og små bogstaver. Hvis du ikke kan svare på sikkerhedsspørgsmålene eller bruge de andre muligheder, så kontakt Global Service Department på +1-855-537-4357 (Get Help).
    • Klik på linket Hjælp på skærmen for at få hjælp. Inde på Hjælp kan du læse svar på ofte stillede spørgsmål, stille spørgsmål i et forum eller kontakte Global Service Center.
  6. Indtast og bekræft din nye adgangskode. Der vises forslag, hvis din adgangskode ikke er stærk nok. Dit brugernavn er synligt nær toppen af skærmen.
  7. Klik på Angiv ny adgangskode.
  8. Hvis du bruger en kirkeejet computer, skal du genstarte din computer. Dette er ikke nødvendigt med en personlig computer.

Hvis du har brug for yderligere hjælp med kontoproblemer, så kontakt FamilySearch Support