Nyt udseende og ny fornemmelse

New Look 1st image

Vi har tilføjet farve til forskellige link og knapper for at hjælpe brugere til bedre at forstå deres muligheder.

• Den grønne Tilføj-knap er til at tilføje en person i den historiske optegnelse til FamilySearch Family Tree. Hvis forfaderen allerede er i Family Tree, vil den grønne knap Tilføj være til at tilføje en detalje eller et faktum til en forfaders personside.
  • Den lilla Sammenlign-knap er til at afgøre, om personen i optegnelsen er den samme som personen i Family Tree. Hvis ja, kan du vedhæfte optegnelsen til personens profil.
  • Frigør-knappen er til at fjerne forbindelsen mellem den historiske optegnelse og personen i Family Tree. Du kan gøre dette, hvis du opdager, at personen i den historiske optegnelse er en anden end den person, der er nævnt i Family Tree.
New Look_ 2nd Image.png

Vi oprettede et separat panel på højre side af skærmen til at se optegnelser og personprofiler fra Family Tree.

• Panelet er en vigtig tilføjelse til Kildelinker, fordi det giver dig mulighed for at se disse oplysninger uden at forlade værktøjet.
  • Panelet åbnes, når du klikker på en persons navn eller klikker på knappen for at se optegnelsen.