Om din profil på FamilySearch

Alle, der tilmelder sig FamilySearch, har en kontoprofil. Rediger din profil for at tilpasse, hvordan du vises for andre brugere på FamilySearch, hvad der bør være offentligt synligt, og hvad der bør holdes privat.

Din profil indeholder følgende indstillinger for oplysninger:

Portræt: Hvis du uploader et profilbillede til din FamilySearch-konto, kan det hjælpe med at skelne dig fra andre kontohavere med et lignende navn. Overvej at uploade et stiliseret foto eller yndlingsgrafik, hvis du ikke føler dig tryg ved at poste et realistisk foto. Hvis du ikke har uploadet et foto, vil portrætfeltet vise det første bogstav i dit kontakt-ID i din FamilySearch-konto.

Navn: Dette er det navn, som du er kendt under på FamilySearch. Det er altid synligt for andre og kan være et fuldt navn, et delvist navn eller endda et kaldenavn. Indtil du tilpasser dette felt, bliver dit kontakt-ID brugt i navnefeltet. Det navn, du vælger, behøver IKKE at være unikt for dig og kan være noget, der værner om din identitet, mens det stadig tillader dem, du kender, at finde dig.

Kontakt-ID: Kontakt-ID er tildelt din konto ved tilmelding. Den kan redigeres, men skal forblive unikt, hvilket betyder, at to personer ikke kan have samme kontakt-ID. Dette ID er forbundet med alt det, du tilføjer eller redigerer i FamilySearch. Brug ikke tegnsætningstegn i dit kontakt-id.

Sted: Din profil indeholder et sted i dit land eller din region. Dette felt skal udfyldes, men det kan gøres privat. Når du gør din generelle lokalitet offentlig, hjælper det med at skelne dig fra andre brugere af FamilySearch, når venner eller andre forskere forsøger at række ud til dig.

Private konti

Nogle konti bliver automatisk betegnet som private konti.

Under 18 år: Konti for personer under 18 år er som standard private. Kontoindehaveren kan opdatere profiloplysninger, men profilen vil altid være privat. Hvis du er 18 år eller ældre, og din konto er blevet markeret som »Privat«, så bekræft, at du har indtastet dine fødselsdatooplysninger korrekt i kontoindstillingerne.

Begrænsninger fra det offentlige: Nogle myndigheder eller kulturer begrænser mængden af personlige oplysninger, der kan indsamles eller deles af en hjemmeside. Hvis du mener, at din konto er blevet markeret som »Privat« ved en fejl, så gå ind i FamilySearch Indstillinger og sørg for, at dine oplysninger om land eller region er valgt korrekt.