Hvordan opdaterer jeg min FamilySearch profil?

Opdater din FamilySearch profil i dine indstillinger i FamilySearch for at ændre dit navn, kontakt-ID og det sted, hvor du bor. Brug denne information for at tilpasse, hvordan du vises for andre brugere på FamilySearch og specificer, hvad der bør være offentligt synligt og hvad der bør holdes privat.

Bemærk: Kontakt-ID har samme formål som det, der tidligere blev kaldt »kontaktnavn«.

Trin (internetside)

1. Log på FamilySearch.
  2. Klik på dit navn i det øverste højre hjørne og klik derefter på Indstillinger.
  3. Klik på Profil.
  4. Klik på Rediger portræt for at ændre dit portræt.
  5. Ved siden af hver overskrift klikkes på Rediger for at foretage ændringer i det afsnit.
  6. Foretag en ændring ved at klikke på afkrydsningsfeltet »Privat«.
  7. Klik på Gem.

Trin (mobilapp)

Family Tree appen og Minder appen tillader dig ikke at redigere din FamilySearch profil.

Trin (Family Tree Lite)

Family Tree Lite tillader dig ikke at redigere din FamilySearch profil.

Resultater

Dit gamle kontakt-ID vises på FamilySearch i op til 24 timer, efter du har ændret det. Hvis andre brugere følger optegnelser, som du har ændret, vil dit gamle kontakt-ID stadig vises, indtil systemet opdateres fuldstændigt.