Hvordan opretter jeg en familiegruppe?

I FamilySearch kan du oprette en familiegruppe for nemt at samarbejde og kommunikere mellem dine familiemedlemmer via FamilySearch-meddelelser. Når en bruger er en del af en gruppe, kan vedkommende sende en besked til alle gruppemedlemmer på én gang.

Hver FamilySearch-bruger kan tilmelde sig én familiegruppe. Hvis du opretter en gruppe, er du automatisk dens første medlem og dens gruppeadministrator.

Trin (internetside)

1. I FamilySearch.org skal du klikke på dit navn på dit navn.
  2. Vælg Familiegrupper.
  3. Klik på Opret gruppe.
  4. (Hvis du ønsker det) Klik på og upload et billede til gruppen.
  5. Angiv et gruppenavn.
  6. (Hvis du ønsker det) Indtast en beskrivelse af gruppen.
  7. Klik i afkrydsningsfeltet for at godkende aftalen.
  8. Klik på Opret gruppe.

Trin (mobilapp)

1. Åbn funktionen Familiegrupper i Family Tree-mobilappen:
    • Apple iOS: Klik på Mere.
    • Android: Klik øverst i venstre hjørne .
  2. Klik på Familiegrupper.
  3. Klik på Opret gruppe.
  4. (Hvis du ønsker det) Klik på og upload et billede til gruppen.
  5. Angiv et gruppenavn.
  6. (Hvis du ønsker det) Indtast en beskrivelse af gruppen.
  7. Klik i afkrydsningsfeltet for at godkende aftalen.
  8. Tryk på Gem.

Næste trin

Efter at du har oprettet en familiegruppe, kan du invitere andre FamilySearch-brugere til at deltage i den. Alle gruppemedlemmer vil modtage meddelelser, der sendes til gruppen.

Relaterede artikler

Hvad er familiegrupper?
Hvordan inviterer jeg andre til at deltage i en familiegruppe?
Hvordan kan jeg blive medlem af en familiegruppe?
Hvordan ændrer jeg en gruppes navn, foto eller beskrivelse?
Hvordan giver jeg administratorrettigheder i en familiegruppe?
Hvordan sender jeg beskeder til medlemmerne af en familiegruppe?