Opret nye personer i Family Tree

create new ppl Top Image.png

Denne mulighed vil komme til syne i Kildelinkeren, hvis der er oplysninger om en person fra en optegnelse (venstre kolonne af Kildelinkeren), der mangler i Family Tree (højre kolonne).

1. Tilføj personens oplysninger til dit slægtstræ ved at klikke på knappen Tilføj.
  2. Et panel vil komme til syne på højre side med oplysninger om den nye person udfyldt. Gennemgå det og tilføj de nødvendige detaljer.
  3. Tilføj personen til Family Tree ved at klikke på Gem.