Redigering af oplysninger i dit slægtstræ

edit family tree Top Image.png

Detaljerne i højre kolonne i Kildelinker kommer fra Family Tree. Hvis du ser en lilla Sammenlign-knap ved siden af en persons navn, kan du redigere nogle af disse detaljer. Sådan fungerer det:

1. Klik på den lilla Sammenlign-knap ved siden af personens navn, hvis detaljer i Family Tree du gerne vil redigere.
  2. Se efter den lilla label, hvor der står Anderledes, når detaljerne er udvidet. Denne label kommer til syne, når en detalje fra kilden (venstre kolonne) er anderledes end en detalje, der for tiden findes i Family Tree.
    Edit_Second Image.png
  3. Klik på blyantsikonet ved siden af den lilla label.
  4. Et pop op-felt med oplysninger fra Family Tree kommer frem. Find de detaljer, du ønsker at redigere, og foretag din opdatering.
  5. Klik på Gem.
Edit_Third Image.png

Hvis de detaljer, du ønsker at redigere, ikke er ledsaget af blyantsikonet, skal du gå til forfaderens personside for at foretage denne opdatering.

1. Klik i den højre kolonne i Kildelinker på navnet på den person, hvis oplysninger i Family Tree du gerne vil redigere.
  2. Se i personpanelet, der står på højre side af skærmen, og klik på Se person.
  3. Rul gennem fanen Detaljer, indtil du ser de detaljer, du ønsker at redigere, og klik på blyantsikonet.