Se optegnelser og slægtsprofiler uden at forlade Kildelinkeren

view records Top Image.png

Tidligere førte det, at klikke på optegnelsen eller personlinket i Kildelinkeren, dig til en ny side. Selvom de oplysninger, du fandt der, kunne være nyttige, var den overordnede oplevelse mindre end ideel, fordi du var nødt til at forlade Kildelinker for at komme til den.

• For at forbedre denne oplevelse har vi oprettet et nyt panel til visning, der kommer frem til højre for Kildelinker-kolonnerne.
  • Panelet åbnes, når du klikker på knappen Se optegnelse eller navnet på en person i højre kolonne i Kildelinkeren.