Tags på fotos og dokumenter identificerer de personer, der er i dem. Tags kan også sikre, at fotoet eller dokumentet kommer frem sammen med personens optegnelse i Family Tree.

Du kan tagge op til 1.000 minder til en person i Family Tree. Der er ingen grænser for antallet af tags for et givent foto eller dokument. Men når du tilføjer et tag på et foto, skal du begynde hvert tag på forskellige steder på fotoet. Systemet tillader dig ikke at sætte et nyt tag oven på et eksisterende. Hvis et foto har et tag på fuld skærm, skal du formindske det for at tilføje flere tags.

Du kan tilføje et tag til et minde, uanset hvem der har uploadet det.

Trin (internetside)

På hjemmesiden er tags rektangler med et navn under sig.

1. Log på FamilySearch og klik på Minder.
  2. Klik i rullemenuen på Galleri.
  3. Se dine fotos ved at klikke på kameraikonet. Se dine dokumenter ved at klikke på dokumentikonet.
  4. (Valgfrit) Se kun ikke-taggede fotos eller dokumenter ved at klikke på pil ned ved siden af Arranger og klik på Ikke tagget.
  5. Klik på det foto eller dokument, du ønsker at tagge.
  6. Klik på billedet, der hvor tagget bør være.
    • Gå til søgelinjen »Hvem er i dette minde« for pdf-filer, og indtast forfaderens navn. Du kan ikke placere et tag et bestemt sted i en pdf-fil.
  7. (Valgfrit) Gør tagget større eller mindre ved at klikke på den grønne cirkel og trække det til den rigtige størrelse.
  8. (Valgfrit) Flyt tagget ved at klikke på tagget og trække det til den ønskede position.
  9. Indtast personens navn i feltet. Når du indtaster, kommer navne på dine forfædre og slægtninge i Family Tree frem.
    • Hvis det korrekte navn kommer frem, så klik på det. Mindet er nu vedhæftet det navn i Family Tree.
    • Hvis det korrekte navn ikke kommer frem, så indtast navnet og klik på Tilføj ny. Dette minde er endnu ikke vedhæftet Family Tree. Hvis personen er i Family Tree, klikker du på Vedhæft til Family Tree og finder personen ved at bruge navn eller ID-nummer.
  10. Gentag for alle i fotoet eller dokumentet.

Trin (mobilappen Family Tree)

I mobilappen er tags cirkler med et navn under sig.

For at tagge et foto eller dokument ved at bruge mobilappen Family Tree skal fotoet eller dokumentet allerede tagges til nogen i Family Tree. Du kan bruge appen til at tilføje flere tags til det.

1. Vis i mobilappen Family Tree personsiden for en person, der allerede er tagget i mindet.
  2. Tryk på Minder.
  3. Tryk på det billede, du skal tagge.
  4. Tryk på billedet.
  5. Tryk på ikonet, der ligner en person med enten et + eller et tal. Alle nuværende tags kommer frem.
  6. Tryk på det sted, hvor tagget bør være. Indtast forfaderens navn eller ID for pdf-filer – du kan ikke placere det et bestemt sted i filen.
  7. (Valgfrit) Gør tagget større eller mindre ved at trykke på den grønne cirkel og trække den til den rigtige størrelse.
  8. (Valgfrit) Flyt tagget ved at trykke i cirklen og trække den til den ønskede position.
  9. Tryk på Tilføj navn. En liste over personerne i din mobilapp Family Tree kommer frem.
    • Hvis personen er på listen, trykker du på navnet. Dette vedhæfter automatisk dette minde til personen i Family Tree.
    • Hvis personen ikke er på listen, så indtast navnet og tryk på Tilføj ny. Dette minde er endnu ikke vedhæftet Family Tree.
  10. Tryk på Udført.

Trin (appen Minder)

Med mobilappen Minder kan du tagge de fotos og dokumenter, som du har uploadet til FamilySearch.org.

1. Tryk i appen Minder på det foto eller dokument, som du skal tagge.
  2. Tryk på billedet.
  3. Tryk på ikonet, der ligner en person med enten et + eller et tal. Alle nuværende tags kommer frem.
  4. Tryk på det sted, hvor tagget bør være. Du kan ikke tagge et bestemt sted i en pdf-fil. indtast navnet eller ID for at tagge personen.
  5. (Valgfrit) Gør tagget større eller mindre ved at trykke på den grønne cirkel og trække den til den rigtige størrelse.
  6. (Valgfrit) For at flytte tagget skal du trykke inde i tagget og trække det til den ønskede position.
  7. Tryk på Tilføj navn. En liste over personer fra din slægtslinje kommer frem.
    • Hvis personen er på listen, trykker du på navnet. Dette vedhæfter automatisk dette minde til personen i Family Tree.
    • Hvis personen ikke er på listen, så indtast navnet og tryk på Tilføj ny. Dette minde er endnu ikke vedhæftet Family Tree.
  8. Tryk på Udført.

Trin (Family Tree Lite)

Family Tree Lite giver dig ikke mulighed for at uploade, se eller tagge minder.