Kan jeg tillade andre at bruge mit brugernavn og min adgangskode?

Del ikke dit brugernavn og din adgangskode til FamilySearch med andre personer. Da du registrerede dig til at bruge FamilySearch, indvilligede du i at holde disse oplysninger fortrolige som en del af regler for anvendelse.

I stedet for at give en anden dit brugernavn og din adgangskode, så overvej følgende muligheder i stedet:

• Hjælp den person med at oprette sin egen FamilySearch konto.
  • Brug Planlæggeren i Hjælperressourcer til at hjælpe en anden bruger – eller tillade en anden at benytte Planlæggeren til at hjælpe dig.

Bemærk: Planlæggeren er et redskab, der gør det muligt for en bruger at få adgang til Family Tree fra en anden brugers synsvinkel.

Relaterede artikler

Hvordan hjælper jeg en anden person med at oprette en konto?