Hvordan kan jeg blive medlem af en familiegruppe?

Hver FamilySearch-bruger kan deltage i én familiegruppe. For at blive medlem af en familiegruppe skal du modtage en invitation fra en gruppeadministrator.

Denne invitation kan komme på forskellige måder, f.eks. via en e-mail. Du kan også modtage en invitation via en sms eller et andet meddelelsessystem, som både du og gruppeadministratoren anvender.

Trin

1. Find invitationen, og åbn den. Hvis den blev sendt som e-mail, skal du måske også se i din spam-mappe.
  2. Klik på linket i invitationen.
  3. Log ind på FamilySearch. (Du kan kun være medlem af én gruppe ad gangen. Hvis du allerede er medlem af en gruppe, vil du blive spurgt, om du vil forlade din nuværende gruppe og blive medlem af denne gruppe).
  4. Klik i afkrydsningsfeltet for at acceptere betingelserne.
  5. Klik Ja, tilmelding.

Din invitation til at blive medlem er i venteposition. En gruppeadministrator skal fuldføre den ved at godkende din anmodning.