Vedhæft kilden til en person i Family Tree

Kildelinker bruger et lilla Sammenlign-ikon for at fortælle dig, at den venstre kolonne (kilden) har oplysninger, som den højre kolonne (Family Tree) mangler.

attach source Top Image.png

Hvis du beslutter dig for, at kolonnerne beskriver den samme person, kan du flytte oplysningerne fra venstre kolonne til højre, så de kommer frem i begge kolonner. Det er det, vi kalder at vedhæfte kilden til Family Tree. Lad os se nærmere på, hvordan det virker.

1. Klik med Kildelinkeren åben på det lilla sammenlign-ikon. Hvis du ikke ser Sammenlign-ikonet, er kilden allerede vedhæftet, eller den indeholder ingen nye oplysninger.
  2. Når du har klikket på Sammenlign, udvides de to kolonner i Kildelinker, så du kan se detaljerne i optegnelsen (venstre kolonne) og sammenligne dem med de detaljer, der allerede findes i Family Tree (højre kolonne).
  3. En ny eller tidligere ukendt detalje vil blive ledsaget af en grøn plus knap.
  4. Tilføj detaljer til Family Tree ved at klikke på den grønne plus-knap.
    Attach to Person_2nd Image.png
  5. Overvej at skrive en forklaring i feltet Årsag. Forklar kort, hvorfor du tror, at optegnelsen er et pålideligt match for personen i slægtstræet. Dette vil hjælpe andre brugere til at stole på dit bidrag.

Hvad betyder det lilla Forskellig-tag

I nogle tilfælde er detaljerne i optegnelsen ikke nødvendigvis nye, men de er bare anderledes end det, du ser i Family Tree-siden af Kildelinkeren. Et navn kan fx staves anderledes, eller datoen for en vigtig livsbegivenhed kan være anderledes.

Når det sker, vil du ikke se den grønne plus-knap. I stedet vil detaljerne blive ledsaget af et lilla tag med ordet Forskellig indeni og et lille blyantsikon til redigering af oplysningerne i Family Tree.

• Bare fordi der står Forskellig, betyder det ikke, at der skal foretages en ændring.
  • Hvis du beslutter dig for, at oplysningerne i venstre kolonne er mere præcise eller fuldstændige, så klik på blyantsikonet og foretag din redigering.
  • Din rettelse gør træet mere præcist og pålideligt for andre brugere.
Attach to Person_3rd Image.png