Kuinka lisään ensimmäisen esivanhemman Family Treessä?

Ensimmäinen esivanhempi on ensimmäinen tai perustajajäsen kiinalaisessa klaanissa. Jos käytät ensimmäisen esivanhemman näkymää, suosittelemme, että lisäät ensimmäisen esivanhempasi heti alussa. Jos sinulla useampi ensimmäinen esivanhempi, voit syöttää ne kaikki ja vaihtaa niiden välillä tarpeen mukaan.

Ellet tiedä ensimmäistä esivanhempaasi tai jos sukuperintösi ei noudata klaaniin perustuvaa isälinjan sukuhistoriaa, suosittelemme, että käytät eri näkymää.

Vaiheet (sivusto)

Kun siirryt ensimmäisen kerran ensimmäisen esivanhemman näkymään, ponnahdusikkuna auttaa sinua syöttämään ensimmäisen esivanhempasi. Ellei se tule esiin, käytä yhtä näistä vaihtoehdoista:

1. Varmista, että näytön alareunassa näkyy oikea tarkasteltava henkilö.
  2. Valitse vaihtoehto, jolla lisäät ensimmäisen esivanhemman:
    • Napsauta yläreunassa, jossa ensimmäisen esivanhemman nimen tulisi näkyä, kohtaa Lisää ensimmäinen esivanhempi.
    • Napsauta tarkasteltavan henkilön kohdalla + ja napsauta Lisää ensimmäinen esivanhempi.
    • Napsauta Asetukset-painiketta ja napsauta Lisää ensimmäinen esivanhempi. Jos henkilöllä on jo yksi ensimmäinen esivanhempi, napsauta Lisää. Napsauta sitten Lisää ensimmäinen esivanhempi.
  3. Kirjoita ensimmäisen esivanhemman tiedot ja napsauta Seuraava, mikä tulee saataville, kun napsautat kohtaa Kuollut. (Jos tiedät tunnisteen, napsauta Tunnisteen perusteella.)
  4. Napsauta Seuraava.
  5. Jos Family Tree löysi hakuasi vastaavia henkilöitä, he näkyvät luettelossa. Ilmoita, onko sinun lisättävä täsmäävä henkilö vai luotava uusi:
    • Jos henkilö on jo Family Treessä, napsauta Lisää osuma.
    • Jos henkilöä ei vielä ole Family Treessä, napsauta Luo henkilö.
    • Voit kohentaa hakuasi napsauttamalla Tarkenna hakua.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Kuinka laitan näkyviin eri ensimmäisen esivanhemman Family Treessä?
Mikä Family Treessä on klaanipolku?
Kuinka korjaan klaanipolun Family Treessä?