Kuinka löydän FamilySearchin uusimmat historialliset asiakirjat?

Ota selvää, mitkä ovat familysearchin uusimmat tietueet Kokoelmat-sivulla tai Tutki historiallisia kuvia.

Kaikkien kokoelmien selaamisen vaiheet (verkkosivusto)

1. Kirjaudu sisään FamilySearchiin.
  2. Napsauta Hae ja sitten Asiakirjat.
  3. Napsauta Etsi kokoelma -alueella kohtaa Selaa kaikkia kokoelmia.
  4. Napsauta kokoelman nimien luettelossa kaksi kertaa viimeisintä päivitettyä otsikkoa. (Jos näyttösi on pieni, napsauta Records & Last Updated [Asiakirjat ja viimeksi päivitetty]. Napsauta sitten Viimeksi päivitetty kahdesti).
  5. Kokoelmat, joissa on uusimmat lisäykset, näkyvät luettelon yläosassa. Kavenna tuloksia käyttämällä suodattimia.

Kaikkien kokoelmien (mobiili) selaamisen vaiheet

1. Avaa Family Tree -mobiilisovellus.
  2. Napauta Apple iOS -laitteen oikeassa alakulmassa olevaa kolmen rivin kuvaketta. Napauta Android-laitteen vasemmassa yläkulmassa olevaa kolmen rivin kuvaketta.
  3. Napauta Etsi historiallisia asiakirjoja.
  4. Vieritä Kohtaan Etsi kokoelma ja napauta Selaa kaikkia kokoelmia.
  5. Napauta taulutietokoneella tai pienellä näytöllä vaakasuuntaisessa tilassa kaksi kertaa viimeksi päivitettyä . Napauta pienessä näytössä Kokoelman otsikko, Asiakirjat, Viimeksi päivitetty. Napauta sitten Kaksi kertaa Viimeksi päivitetty .
  6. Kokoelmat, joissa on uusimmat lisäykset, näkyvät luettelon yläosassa. Kavenna tuloksia käyttämällä suodattimia.

Historiallisten kuvien tutkimisen vaiheet (vain verkkosivusto)

1. Kirjaudu sisään FamilySearchiin.
  2. Napsauta Hae ja sitten Kuvat.
  3. Napsauta Access miljardien asiakirjojen vyöhykkeellä Näytä äskettäin lisätyt kuvat.
  4. Näet uusimmat kuvasarjat.
  5. Napsauta luettelon yläpuolella oikealla olevaa kohtaa Tarkenna hakua.
  6. Lisää Tarkenna haku -paneeliin paikkoja, päivämääriä ja muita hakuehtoja, jotta voit kaventaa tuloksia.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Kuinka tarkastelen luetteloa kaikista asiakirjakokoelmista historiallisissa aikakirjoissa?
Kuinka pääsen alkuun julkaisussa Tutki historiallisia kuvia?