Mitkä ovat kuvankatselun ominaisuudet muistoissa?

Muistoissa termi "asiakirjakuva" viittaa skannattuun asiakirjaan, jonka tallennat tietokonetiedostona.

Muistojen kuvankatseluohjelma voi näyttää valokuvia tai asiakirjakuvia, joissa on alla luetellut tiedostomuodot:

• Valokuvat: .png, .jpg (tai .jpeg), .tif (tai .tiff) tai .bmp
  • Asiakirjakuvat: .png, .jpg (tai .jpeg), tif (tai .tiff) tai .bmp

Eri katseluohjelma näyttää .pdf-dokumentteja.

Muista, että kaikki asiakkaat voivat tarkastella, merkitä ja kommentoida kuvaa Muistoissa.Kuvan antaja voi myös muokata valokuvaa tai asiakirjaa koskevia tietoja.Vain tietojen antaja voi lisätä valokuvaan tai asiakirjakuvaan otsikon.

Napsauta Family Treessä Muistoissa mitä tahansa valokuvaa tai asiakirjaa avataksesi sen kuvankatseluohjelmassa.

Alla olevassa taulukossa kerrotaan kuvien katseluohjelman toiminnot.

Tietojen antajaKaikki katsojatToiminto tai tiedot
Kuva valokuvasta tai asiakirjasta XLuo tunniste napsauttamalla sitä.
OtsikkoX Klikkaa lisätäksesi tai muokataksesi otsikkoa.Vain lahjoittaja voi lisätä otsikon tai muokata sitä. Jos muistossa on otsikko, kaikki asiakkaat näkevät sen millä tahansa sivulla, jolla se näkyy.
ToimiaXX

Osallistuja voi kiertää kuvaa, säätää kirkkautta ja kontrastia, ladata, lisätä albumiin, muuttaa valokuvan asiakirjaksi tai asiakirjan valokuvaksi, siirtää kohteen Omaan arkistoon tai poistaa kohteen.

Jos et ole antanut kohdetta, voit vain ladata tai lisätä sen albumiin.

Kuten XNapsauta lisätäksesi kohteen Omat tykkäykset -kansioo
Jaa XNapsauta jakaaksesi käyttämällä Facebookia, Twitteriä, Pinterestiä, Google+:a tai sähköpostia. Tai napsauta Kopioi kopioidaksesi URL-osoite jaettavaksi.
LähennäXXAvaa klikkaamalla suurentaaksesi valokuvaa tai asiakirjaa.
  LoitonnaXXAvaa klikkaamalla spienentääksesi valokuvaa tai asiakirjaa.
 Keskitä uudelleenXXNapsauta näyttääksesi valokuvan sellaisena kuin se oli oletuksena.
Palauta näkymäXXNapsauta kompassikuvaketta palauttaaksesi kuvan alkuperäiseen kokoon.
 Koko näyttöXXNapsauta näyttääksesi valokuvan koko selaimen näytössä.
Ilmoita väärinkäytöstä XIlmoita sääntöjen tai ohjeiden rikkomisesta napsauttamalla.
Tietojen antaja XTunnistaa henkilön, joka on ladannut kuvan.Klikkaa nimeä nähdäksesi antajan yhteystietokortin (yhteystiedot), jos se on mukana ja julkaistu.
*Vaihda näkymää napsauttamalla kuvakkeita kuvauksen alla oikealla olevassa luetteloruudussa.
* Ihmiset X

Näytä valokuvaan tai asiakirjan kuvaan merkittyjen henkilöiden luettelo.

• Jos nimen kohdalla näkyy punainen huutomerkki ja jos nimen alla näkyy sanat "Ei liitetty sukupuuhun", noudata ohjeita, jotka ovat kohdassa Muiston linkittäminen esivanhempaan Family Treessä.
  • Jos tunnisteella merkitty nimi on liitetty Family Treehen, napsauta nimen oikealla puolella olevaa alaspäin osoittavaa nuolta nähdäksesi alla olevat vaihtoehdot:

• Klikkaa nimilinkkiä nähdäksesi Family Treessä.
    • Napsauta Muistot, nähdäksesi kaikki kyseiseen henkilöön merkityt kohteet.
    • Tunnisteen luoja voi muokata tunnistetta napsauttamalla Muokkaa tunnistetta .
    • Tunnisteen luoja ja kuvan antaja voivat poistaa tunnisteen napsauttamalla Poista tunniste.Katso. Kuinka muokkaan tai poistan tunnisteita muistoissa?
* Albumit XNäytä luettelo kaikista albumeista, joissa valokuva on. Voit lisätä valokuvan tai asiakirjan luomaasi albumiin.
* Kertomuksia X

Näytä luettelo kuvaan liitetyistä tarinoista..

Lisää kuvaan uusi kertomus napsauttamalla Lisää kertomus.

* Lisätietoja X

Näytä alla olevat tiedot:

• Koko pikseleinä.
  • Tiedoston nimi.
  • Tietojen antajan nimi. Napsauta nimeä nähdäksesi yhteystietokortin.
  • Napsauta Näytä alkuperäinen (tulosta tai tallenna).
X
  • Napsauta Kierrä vasemmalle ja Kierrä oikealle (kuvat ilman tunnisteita).Kierrä-vaihtoehto ei ole käytettävissä PDF-asiakirjoissa (edes ilman tunnisteita).
  • Merkitse asiakirjaksi tai poista merkintä.
* TapahtumaXVain katseluoikeusLisää tai muokkaa päivämäärää.Lisää tai muokkaa paikkaa.
KuvausruutuXVain katseluoikeusLisää tai muokkaa kuvausta.
KommenttiruutuXX

Kuka tahansa voi lisätä kommentteja.

Kommenttien antajat voivat poistaa ne.

Edellinen XNäytä edellinen kuva.
Seuraava XKatso seuraava kuva.