Family Treessä oleva esivanhempani on yhdistetty samaan vanhempaan kahdesti

Lue lisää päällekkäisistä sukulaisuussuhteista Family Treessä lapsen ja vanhemman välillä. Korjaa virhe poistamalla päällekkäinen sukulaisuussuhde.

Useimmissa tapauksissa oikea sukulaisuussuhde sisältää molempien vanhempien nimet. Päällekkäinen suhde sitä vastoin usein sisältää vain yhden vanhemmista. Toisen vanhemman nimi on ”Tuntematon”. Poista suhde.

Ennen kuin aloitat

Kun työskentelet vanhempien ja lapsen välisten suhteiden parissa, voi olla hyödyllistä kirjoittaa muistiin kyseisten esivanhempien nimet, tunnisteet ja suhteet. Muista, että jos teet virheen, voit käyttää viimeaikaisten muutosten luetteloa muutosten kumoamiseen.

Vaiheet (sivusto)

1. Napsauta ylävalikossa kohtaa Family Tree ja napsauta sitten Sukupuu.
  2. Etsi lapsi, jolla on päällekkäinen sukulaisuussuhde.
  3. Napsauta henkilön nimeä. Napsauta ponnahdusikkunassa henkilön nimeä uudelleen.
  4. Napsauta Tiedot-välilehteä.
  5. Vieritä kohtaan Lähisukulaiset. Etsi lapsi, jonka vanhemmalla on tuntematon puoliso.
  6. Napsauta Muokkaa-kuvaketta .
  7. Napsauta lapsen nimen vieressä Poista tai Vaihda.
  8. Osoita tarkistaneesi henkilöiden väliset suhteet, lähteet ja muistiinpanot napsauttamalla valintaruutua.
  9. Napsauta Poista vanhemmat.
  10. Selitä syy ja napsauta sitten Poista.
  11. Päivitä sivu. Et enää näe lasta ja yhtä vanhempaa.

Vaiheet (mobiilisovellus)

1. Siirry Family Tree -mobiilisovelluksessa sen lapsen henkilösivulle, jolla on päällekkäinen suhde.
  2. Napauta Vanhemmat-välilehteä.
  3. Etsi lapsen nimi ja napauta Muokkaa-kuvaketta.
  4. Napauta Väärät vanhemmat.
  5. Anna syy ja napauta sitten Poista. (Apple iOS:ssä napauta Jatka, jotta voit syöttää syyn muutoksen tekemiseen, ja napauta sitten Poista.)
  6. Tämän jälkeen et enää näe lasta ja yhtä vanhempaa.

Vaiheet (Family Tree Lite)

1. Kun olet kirjautuneena Family Tree Liteen, siirry sen lapsen henkilösivulle, jolle on merkitty väärät vanhemmat.
  2. Napsauta henkilön nimen alla olevaa kohtaa Näytä perhe.
  3. Etsi lapsen nimi Vanhemmat ja sisarukset -kohdasta ja napsauta Muokkaa-kuvaketta.
  4. Voit poistaa kummankin vanhemman napsauttamalla Poista tai Vaihda lapsen vieressä.
  5. Selitä syy ja napsauta sitten Poista.
  6. Päivitä sivu. Et enää näe lasta ja yhtä vanhempaa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Kuinka korjaan vanhempien ja lasten välisiä suhteita Family Treessä?
Kuinka näen, mitä tiettyä henkilöä koskevia muutoksia Family Treessä on tehty?
Sama lapsi näkyy perheessä useamman kerran Family Treessä