Kuinka voin liittyä FamilySearch-hakemistopalveluun? Kuinka poistun?

Uusi hakemistopalvelu helpottaa muiden löytämistä FamilySearch.org -sivustosta. Palvelu löytyy useista sivuston viestintätoiminnoista, mukaan lukien RootsTech Chatista. Tietojesi jakaminen voi avata ovet uusille perheyhteyksille. Voit milloin tahansa jättäytyä pois.

Ilmoittautuminen edellyttää, että osallistut Kysy minulta mitä tahansa -auttamiskokemukseen RootsTech-ohjelman aikana.

Kun avaat chatin ensimmäisen kerran, sinulta kysytään, haluatko profiilisi nimen näkyvän chat-hakemistossa. Jos napsautat Kyllä, sukulaisesi ja ystäväsi voivat löytää sinut, kun he haluavat lähettää sinulle viestin. Jos napsautat Ei, muut henkilöt eivät voi lähettää sinulle viestiä, elleivät he vastaa viestiin, jonka lähetit heille, tai jos he löytävät nimesi tietojen antajana Family Treessä.

Kun ystävät ja sukulaiset etsivät sinua keskusteluikkunasta, he voivat käyttää profiilivalokuvaasi (jos olet antanut sellaisen) ja profiilisi nimeä vahvistaakseen, että he lähettävät viestin oikealle henkilölle. Tietty profiilinimi ja nykyinen valokuva helpottavat varmistusprosessia.

Voit päivittää yhteystietoluettelon milloin tahansa. Muokkaa profiilisi nimeä ja lisää valokuva menemällä tilisi asetuksiin ja etsi profiilivälilehti. Tietosuojasi suojelemiseksi profiilisi nimi ja yhteyshenkilön tunniste ovat julkisesti nähtävissä ja erillään tilisi nimestä ja muista tiedoista.

Vaiheet (verkkosivusto)

1. Kirjaudu FamilySearchiin.
  2. Napsauta nimeäsi sivun oikeassa yläkulmassa.
  3. Napsauta Asetukset.
  4. Napsauta Oikeudet.
  5. Valitse Katselu-kohdasta Sisällytä profiilitietoni hakutuloksiin hakemistossa.
  6. Napsauta Ota käyttöön.

Vaiheet (mobiilisovellus)

1. Ollessasi kirjautuneena Family Treen mobiilisovellukseen:

• Apple iOS: Napauta oikeassa alakulmassa olevaa 3 pistettä.
    • Android: Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa kolmea viivaa.
  2. Napauta Asetukset.
  3. Alla on Sisällytä profiilitietoni hakemiston hakutuloksiin: Lue viesti nähdäksesi, mitkä tiedot on muiden käyttäjien saatavilla.
  4. Ota vaihtoehto käyttöön napauttamalla Sisällytä profiilitietoni hakemiston hakutuloksiin.

Vaiheet (Family Tree Litessa)

Family Tree Lite ei tällä hetkellä käytä FamilySearchin hakemistopalveluja.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Kuinka muutan tietosuoja-asetuksiani FamilySearchissa?
    Kuinka lähetän viestin jollekulle, joka on osallistunut Family Treehen tai Muistoihin?