Kuinka luon perheryhmän?

FamilySearchissa luo perheryhmä, joka tekee yhteistyötä ja kommunikoi helposti perheesi keskuudessa FamilySearch-viestien välityksellä. Ryhmään kuuluessaan käyttäjä voi lähettää viestin kaikille ryhmän jäsenille samanaikaisesti.

FamilySearchin käyttäjät voivat liittyä useisiin perheryhmiin (enintään kymmenen). Jos luot ryhmän, olet automaattisesti sen ensimmäinen jäsen ja sen ryhmän ylläpitäjä.

Vaiheet (verkkosivusto)

1. Napsauta FamilySearch.org -sivustolla nimeäsi.
  2. Valitse Perheryhmät.
  3. Napsauta Luo ryhmä.
  4. (Valinnainen) Napsauta ja lataa ryhmälle valokuva.
  5. Anna ryhmän nimi.
  6. (Valinnainen) Kirjoita kuvaus ryhmästä, ryhmän säännöt ja napsauta valintaruutua, jos haluat ryhmän tekevän yhteistyötä historiallisten asiakirjojen tarkistusprojektien parissa.
  7. Napsauta sopimuksen valintaruutua.
  8. Napsauta Luo ryhmä.
    1. Jos tämä painike ei ole sivun yläosassa, olet ehkä saavuttanut kymmenen ryhmän rajan.

Vaiheet (mobiilisovellus)

1. Avaa Family Tree -mobiilisovelluksessa Perheryhmät-toiminto:
    • Apple iOS: Napauta Lisää.
    • Android: Napauta vasemmassa yläkulmassa .
  2. Napauta Perheryhmät.
  3. Napauta Luo ryhmä.
  4. (Valinnainen) Napauta ja lataa ryhmälle valokuva.
  5. Anna ryhmän nimi.
  6. (Valinnainen) Kirjoita ryhmän kuvaus.
  7. Napauta sopimuksen valintaruutua.
  8. Napsauta Tallenna.

Seuraavat vaiheet

Kun olet luonut perheryhmän, voit pyytää muita FamilySearchin käyttäjiä liittymään siihen. Kaikki ryhmän jäsenet saavat ryhmään lähetetyt viestit.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Mitä ovat perheryhmät?
Kuinka kutsun ihmisiä liittymään johonkin perheryhmään?
Kuinka liityn johonkin perheryhmään?
Kuinka muokkaan ryhmän nimeä, valokuvaa tai kuvausta?
Kuinka annan hallintaoikeudet perheryhmässä?
Kuinka lähetän viestin perheryhmän jäsenille?