Kuinka päivitän FamilySearch-profiilini?

Päivitä FamilySearch-asetuksissasi FamilySearch-profiilisi muuttaaksesi nimesi, yhteystietosi ja asuinpaikkasi. Käytä näitä tietoja mukauttaaksesi sitä, kuinka näyt muille FamilySearchin käyttäjille, ja määrittääksesi, minkä tulee olla julkisesti nähtävissä ja mikä tulee pitää yksityisenä.

Huomautus: Yhteyshenkilön tunnisteella on sama tarkoitus kuin aiemmin nimellä "yhteyshenkilön nimi". Yhteydenottojen henkilöihin ei enää salli tiettyjä merkkejä. Merkkejä, joita ei hyväksytä, ovat:
^[^{}[\]?=:!@#$^&%*;() <>|~,'"/]+$

Vaiheet (verkkosivusto)

1. Kirjaudu FamilySearchiin.
  2. Napsauta oikeassa yläkulmassa nimeäsi ja napsauta sitten Asetukset.
  3. Napsauta profiilisi yläpuolella olevaa Profiili-välilehteä.
  4. Muuta muotokuvaasi napsauttamalla kuvan alla kohtaa Muokkaa .
  5. Napsauta kunkin otsikon vieressäMuokkaa, jotta voit tehdä muutoksia kyseiseen kohtaan.
  6. Voit muuttaa sitä, onko paikka julkinen vai yksityinen, napsauttamalla Muokkaa ja valitsemalla sitten "Julkinen vai Vain minä".
  7. Napsauta Tallenna.

Vaiheet (mobiilisovellus)

Family Treen mobiilisovelluksessa voit päivittää käyttäjäprofiilisi ja muuttaa yhteystietojasi julkisiksi. Jotta voit muuttaa yhteystietoja itse, sinun on käytettävä verkkosivustoa.

1. Kun olet kirjautunut Family Tree -mobiilisovellukseen:
    • Apple iOS: Napauta oikeassa alakulmassa olevaa 3 pistettä.
    • Android: Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa kolmea viivaa.
  2. Napauta Asetukset.
  3. Napauta Profiili.
  4. Vaihda muotokuva napauttamalla Lisää muotokuva tai Muokkaa muotokuvaa.
  5. Napauta maavaihtoehdon Julkista-valitsinta, jotta siitä tulisi julkinen (päällä) yksityinen (pois päältä).

Tulokset

Vanha yhteystietotunnisteesi näkyy FamilySearchissa enintään 24 tuntia sen jälkeen kun olet vaihtanut sen. Jos muut käyttäjät noudattavat muokkaamiesi asiakirjojen tietoja, vanha yhteystietotunnisteesi näkyy yhä, kunnes järjestelmä päivittyy täysin.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Kuinka muutan tietosuoja-asetuksiani FamilySearchissa?
Tietoja FamilySearchin profiilista
Kuinka päivitän tilini yhteystiedot?
Kuinka vaihdan käyttäjänimeni tai salasanani?
Kuka voi nähdä FamilySearchissa käyttämäni muotokuvat?