Kuinka lopetan perheryhmien sähköposti-ilmoitusten vastaanottamisen?

Aseuksissa oletuksena on, että kaikki ryhmän jäsenet saavat sähköposti-ilmoituksia perheryhmistä.

• Yhden silloin, kun ihmiset pyytävät saada liittyä ryhmään.
  • Yhden silloin, kun heidät hyväksytään ryhmään.

Jos et ole ryhmän ylläpitäjä, voit lopettaa molempien sähköposti-ilmoitusten vastaanottamisen.
Ryhmän ylläpitäjät voivat lopettaa toisen ilmoituksen vastaanottamisen: sen, joka lähetetään, kun käyttäjän liittyminen ryhmään hyväksytään. Ryhmän ylläpitäjät saavat aina sähköpostiviestin, kun joku on pyytänyt saada liittyä ryhmään.

Vaiheet (verkkosivusto)

1. Napsauta FamilySearch.org -sivustolla nimeäsi.
  2. Valitse Perheryhmät.
  3. Napsauta perheryhmää.
  4. Napsauta Näytä ryhmä.
  5. Napsauta .
  6. Napsauta Ilmoitusasetukset.
  7. Napsauta Lähetä sähköpostiviesti, kun joku liittyy poistaaksesi sen käytöstä.

Vaiheet (mobiilisovellus)

1. Avaa Family Treen mobiilisovelluksessa Perheryhmät -toiminto:
    • Apple iOS: Napauta Lisää.
    • Android: Napauta vasemmassa yläkulmassa .
  2. Napauta Asetukset.
  3. Napauta Tilaukset.
  4. Poista se käytöstä napauttamalla Perheryhmät.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Miten lähetän viestejä perheryhmän jäsenille?
Miten poistun perheryhmästä?