Miten poistun perheryhmästä?

Voit lähteä helposti perheryhmästä, kun et enää halua osallistua.

Vinkki: FamilySearchin käyttäjät voivat liittyä useisiin perheryhmiin (enintään kymmenen). Jos olet jo perheryhmän jäsen, voit silti liittyä toiseen.

Vaiheet (verkkosivusto)

1. Napsauta FamilySearch.org -sivustolla nimeäsi.
  2. Valitse Sukuryhmät.
  3. Napsauta perheryhmää, josta haluat lähteä.
  4. Napsauta Näytä ryhmä.
  5. Napsauta .
  6. Napsauta Poistu ryhmästä.
  7. Napsauta Lähde

Vaiheet (mobiilisovellus)

1. Avaa Family Treen mobiilisovelluksessa Perheryhmät -toiminto:
    • Apple iOS: Napauta Lisää.
    • Android: Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa kolmea viivaa.
  2. Napauta Sukuryhmät.
  3. Sen ryhmän kohdalla, jonka haluat poistua, napauta Näytä ryhmä.
  4. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa 3 kohtaa. (Huom. Jos olet ryhmän pääkäyttäjä, napauta ensin Anna järjestelmänvalvojalle tehtäväksi ja aseta joku muu järjestelmänvalvojaksi – jatka sitten).
  5. Napauta Poistu ryhmästä.
  6. Napauta ponnahdusikkunassa kohtaa Jätä .

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Kuinka luon perheryhmän?
Kuinka kutsun ihmisiä liittymään perheryhmään?
Kuinka liityn johonkin perheryhmään?
Kuinka poistan jonkun perheryhmästä?