Miten tilaan sähköposti-ilmoituksia ja uutiskirjeitä tai peruutan niiden tilauksia?

Pysy ajan tasalla FamilySearchin tapahtumista sähköposti-ilmoitusten, uutiskirjeiden ja tekstiviestien avulla. Päätät itse, mitä sisältöä haluat vastaanottaa. Voit tehdä tilauksen ja perua sen milloin tahansa.

Ilmoitusten avulla saat parhaan hyödyn verkkosivustosta:

• Tee yhteistyötä muiden kanssa.
  • Tutustu sivuston uusiin ominaisuuksiin.
  • Aloita sukututkimuksen tekeminen.
  • Seuraa RootsTechin tapahtumia.

Jos osallistut indeksointiin, voit tilata indeksointia koskevat sähköpostiviestit

Vaiheet (sivusto)

1. Siirry FamilySearchin ilmoitusasetuksiin.
  2. Laita sähköposti-ilmoitukset päälle valitsemalla luettelosta ne sähköpostiviestit, joita haluat vastaanottaa. Jos haluat peruuttaa kaikkien sähköposti-ilmoitusten tilauksen, valitse Lopeta kaikkien viestien tilaaminen -vaihtoehto näytön alaosasta.
  3. Jos haluat vastaanottaa ilmoituksia eri kielellä, etsi Kieli-otsikko sivun alalaidasta. Napsauta Muokkaa kieltä. Napsauta haluamaasi kieltä.

Muutoksesi tallennetaan automaattisesti.
Voit peruuttaa tilauksen myös saadessasi sähköpostiviestin. Napsauta sähköpostiviestin lopussa olevaa peruutuslinkkiä.

FamilySearch lähettää tietoja myös FamilySearchin viestipalvelun kautta. Näiden viestien tilausta ei voi peruuttaa.

Vaiheet (Sukupuu-mobiilisovellus)

1. Napauta kolmen viivan kuvaketta.
  2. Napauta Asetukset.
  3. Napauta Tilaukset.
  4. Laita kohteet päälle tai pois päältä napauttamalla.

Vain Sukupuu-sovelluksen Android-versio:Kun olet suorittanut vaiheet 1–4, mukauta ilmoituksia jatkamalla seuraavasti:

1. Palaa edelliseen näyttöön ja napauta Ilmoitukset.
  2. Laita kukin ilmoitustyyppi päälle tai pois napauttamalla.

Vaiheet (Family Tree Lite)

Ilmoitusasetuksia ei voi muuttaa Family Tree Litessä.

Tilatut sähköpostit eivät tule perille

Jos tilaamasi sähköpostit eivät tule perille, tarkista seuraavat asiat:

• Jos käytössäsi on useita sähköpostiosoitteita, varmista, että tarkastelet oikeaa postilaatikkoa. Uutiskirje lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, joka on merkitty FamilySearchin yhteystietoasetuksiin.
  • Sähköpostipalveluntarjoajasi saattaa suodattaa sähköpostit roskapostikansioon. Tarkista roskapostit. Jos viesti löytyy, merkitse se muuksi kuin roskapostiksi.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Miten muutan yksityisyysasetuksiani FamilySearchissa?
Miten vaihdan sähköposti-ilmoitusten kielen?