Olen unohtanut työntekijätilini salasanan tai käyttäjätunnuksen

Jos olet Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkko työntekijä, lähetyssaarnaaja, vapaaehtoinen seminaarinopettaja tai kirkollinen johtaja, kirkon käyttäjätilisi on "työntekijätili".Työntekijöiden tilien palautusprosessi alkaa ChurchofJesusChrist.org.

Jäsenet, joilla on työntekijätili, eivät voi käyttää kirkon jäsennumeroaan käyttäjätilin palauttamiseen.

Vaiheet

1. Aloita osoitteesta jeesuksenkristuksenkirkko.org.
  2. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa siluettikuvaketta.
  3. Napsauta Kirjaudu sisään.
  4. Napsauta Unohdin käyttäjätunnukseni tai salasanani.
  5. Napsauta palautusvaihtoehtoa ja anna pyydetyt tiedot. Sinun on käytettävä 2 palautusmenetelmää. Saatavana olevat vaihtoehdot riippuvat siitä, mitä vaihtoehtoja kirkon käyttäjätilillesi on määritetty.
    • Jos käytät tekstiviesti- tai sähköpostivaihtoehtoja, koodi tai linkki vanhenee 20 minuutin kuluttua.
    • Vastauksissa turvakysymyksiin kirjainkoolla on merkitystä.Ellet pysty vastaamaan turvakysymyksiin tai käyttämään muita vaihtoehtoja, ota yhteys maailmanlaajuiseen palveluosastoon, jossa on tilejä: +1 855 537 4357 (Pyydä apua).
    • Saat apua napsauttamalla näytöllä olevaa Ohje-linkkiä . Ohjeosiosta voit lukea vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin, esittää kysymyksiä keskustelupalstalla tai ottaa yhteyttä maailmanlaajuiseen palvelukeskukseen.
  6. Kirjoita uusi salasana ja vahvista se. Näyttöön tulee ehdotuksia, jos salasanasi ei ole riittävän vahva. Käyttäjätunnuksesi näkyy näytön yläosassa.
  7. Napsauta Aseta uusi salasana.
  8. Jos käytät kirkon antamaa tietokonetta, käynnistä kone uudelleen. Sinun ei tarvitse tehdä sitä, jos käytät henkilökohtaista tietokonetta.

Tärkeitä huomautuksia

Työntekijätileillä on salasanaa koskevia sääntöjä:

• Salasanan vähimmäispituus: 12 merkkiä
  • Salasanan enimmäispituus: 128 merkkiä
  • Salasanassa ei saa olla käyttäjätunnusta, kutsumanimeä, etunimeä eikä sukunimeä.
  • Se ei saa olla yleisessä salasanojen sanakirjassa (Church Account dictionary)
  • Kymmenen epäonnistuneen kirjautumisyrityksen jälkeen tili lukittuu. 30 minuutin kuluttua tili avautuu automaattisesti ja vieras voi yrittää uudelleen.
  • Salasanan voimassaolon päättymistä ei ole
  • Viimeisten 4 salasanan uudelleenkäyttöä ei voi käyttää.

Jos tarvitset lisää apua tiliin liittyvissä ongelmissa, ota yhteys FamilySearch-tukeen.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Kuinka lähetän vahvistussähköpostiviestin uudelleen?
Kuinka lähetän vahvistuskoodin uudelleen?
Miksi kirjautumisen palautus ei ole saatavana tililleni?