Uusi ilme ja tuntuma

New Look 1st image

Lisäsimme eri linkkeihin ja painikkeisiin väriä, jotta käyttäjät ymmärtäisivät paremmin vaihtoehtoja.

• Vihreä Lisää-painike on tarkoitettu siihen, että henkilö lisätään historialliseen asiakirjaan FamilySearchin Family Treessä. Jos esivanhempi on jo Family Treessä, vihreä Lisää-painike on tarkoitettu siihen, että esivanhemman henkilösivulle lisätään tietoja tai faktoja.
  • Violetti Vertaa-painike on sitä varten, että päätät, onko tietueessa oleva henkilö sama kuin Family Treessä oleva henkilö. Jos näin on, voit liittää tietueen henkilön profiiliin.
  • Irrota-painike on historiallisen asiakirjan ja Family Treessä olevan henkilön välisen yhteyden poistamista varten. Tekisit niin, jos huomaisit, että historiallisessa asiakirjassa mainittu henkilö on eri kuin Family Treessä oleva henkilö.
New Look_ 2nd Image.png

Olemme luoneet erillisen katselupaneelin oikealle puolelle näyttöä, jotta voit katsella asiakirjoja ja henkilöprofiileja Family Treestä.

• Paneeli on tärkeä lisä lähdelinkittimeen, koska sen avulla voit katsella näitä tietoja poistumatta tästä työkalusta.
  • Paneeli avautuu, kun napsautat henkilön nimeä tai napsautat painiketta nähdäksesi tietueen.