Miten lähetän viestin perheryhmälle?

Ryhmän jäsenet voivat helposti lähettää viestin perheryhmälle koordinoidakseen tutkimusta ja muuta työtä.

Vaiheet (verkkosivusto)

1. Kirjaudu sisään FamilySearch.org -sivustolle.
  2. Napsauta nimeäsi oikeassa yläkulmassa.
  3. Valitse avattavasta valikosta Perheryhmät.
  4. Napsauta perheryhmää , jolle haluat lähettää viestin.
  5. Napsauta Ryhmäkeskustelu. Chatit-ikkuna avautuu.
  6. Kirjoita viestisi pääkeskusteluikkunan oikeaan alakulmaan.
  7. Napsauta lähetä-nuolta.

Viestit näkyvät kunkin ryhmän jäsenen FamilySearch-keskusteluissa.

Vaiheet (mobiilisovellus)

1. Kirjaudu Sisään Family Treen mobiilisovellukseen.
  2. Avaa valikkonäyttö.
    • iOS: Napauta näytön oikeassa alakulmassa olevaa 3 palkkia.
    • Android: Napauta näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa kolmea palkkia.
    • Napauta Perheryhmät.
    • Napauta perheryhmää, jolle haluat lähettää viestin.
    • Napauta näytön oikealla puolella olevaa Chat-kuvaketta. Keskustelukuvaketta kuvaa kaksi päällekkäistä päällekkäistä puheruutua.
    • Kirjoita viestisi näytön alareunassa olevaan "Lähetä viesti"-kenttään.
    • Napauta lähetä-nuolta.

Viestit näkyvät kunkin ryhmän jäsenen FamilySearch-keskusteluissa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Miten voin lopettaa sähköposti-ilmoitusten saamisen, kun ihmiset liittyvät perheryhmiin?
    Kuinka poistun perheryhmästä?