Missouri, County Marriage Records (FamilySearch Historical Records)/Known IssuesEdit This Page

From FamilySearch Wiki


Known Issues

Question #1: There seems to be some problems with the records in the Cape Girardeau browse point. Can you clarify the contents of these records?
Answer #1:

  • The records for 1950 have been mistakenly placed in the Cape Girardeau > Marriage records 1877-1879 browse point. These are records that were captured digitally initially and not from microfilm. There are no microfilms available for the 1877-1879 records. The engineers are tracing the issue and working to resolve it.
  • In the Cape Girardeau > Marriage records 1912-1921 browse point the dates should be changed to 1919-1921.

Question #2: Can you tell me if you have any marriage records for Crawford/Phelps County?
Answer #2: There are two misplaced folders in the St. Louis County waypoint that are from Crawford/Phelps County; Justice of the Peace stray records 1857-1861, and County marriage records 1857-1861

Question #3: I am seeing records that are not marriage records in Dunklin County. Can you explain this?
Answer #3: There are 3 sets of records labelled Index to Recorded Instruments Vols 4-6 that have been incorrectly placed in Dunklin County. They share the same film with the marriages. The engineers are aware of this and will resolve this problem.

Question #4: I am looking for images for Jasper > Marriage licenses 1927-1928 vol 50. Are there more available?
Answer #4: The images for Marriage licenses 1927-1928 vol 50 were missed in the upload. There is no microfilm for these images. The engineers are aware of the problem and will resolve it as they can.

Question #5: I am having trouble locating images in Lawrence County. There appears to be missing images. Can you help me with this?
Answer #5: In the browse point Marriage records 1904-1908 vol J the digital film was created from microfiche. The images were filmed from pages that appear to be facing pages in a book, but were filmed with the right side first, then the left. Some of these sets were out of order as well. There is an added problem of two pages filmed on some images, but not all. These were filmed one above the other and so the bottom page is not noticeable when first viewing the image. You must scroll down to see the second page. When searching this browse point, take all these issues into consideration in your search.

Question #6: At the browse point Ray > Marriage licenses 1960-1967 vol 23 there are no images. Are these images available for viewing?
Answer #6: These images were missed in the uploading. There is no microfilm for these images, so at this time the images are not available for viewing.

Question #7: There seems to be other types of records in the St. Charles browse point. Can you clarify these records?
Answer #7: The browse point St. Charles > Circuit Court case files 1830-1953 no 7816-7813 does contain marriage licenses. All other browse points are other types of court cases and are misplaced in the Marriage records.

Question #8: Can you clarify the contents of the records in the St. Francois County browse point?
Answer #8: At this time the only records in St. Francois County are Deed records that have been mistakenly placed there. Marriage records for this county may be found in the catalog by doing a keyword search using the keywords Missouri County Marriage records St. Francois. There are some records that can be viewed online, and some on microfilm that can be ordered (See Ordering Microfilm or Microfiche) into a FamilySearch Center near you and viewed there.

If you encounter additional problems with this collection, feel free to report them at support@familysearch.org. Please include the following information:

  • If browsing this collection: please include the full path you followed to where the problem occurred. The browse path is located above the Image viewer window.
    For example: Missouri, County Marriage Records, 1819-1969 > St. Charles > Circuit Court case files 1830-1953 State cases (A1), no 1-25 > Image 10 of 398
  • If you are reporting a technical issue: please include your operating system and browser version, such as Windows XP and Internet Explorer.

Your assistance will help ensure that future revisions will be considered.

Return to the Missouri, County Marriage Records (FamilySearch Historical Records) Learn More page.

Return to the Missouri, County Marriage Records, 1802-1969 collection at FamilySearch.org.


 

Need additional research help? Contact our research help specialists.

Need wiki, indexing, or website help? Contact our product teams.


Did you find this article helpful?

You're invited to explain your rating on the discussion page (you must be signed in).

  • This page was last modified on 19 December 2013, at 04:48.
  • This page has been accessed 445 times.