Texas County Tax Rolls (FamilySearch Historical Records)/Known Issues

From FamilySearch Wiki

(Difference between revisions)
(replaced Q&A #1)
(Add Question and Answer #5. Renumber Questions and Answers 6-8.)
Line 4: Line 4:
  
 
== <center>Known Issues</center>  ==
 
== <center>Known Issues</center>  ==
 +
 
'''Question #1''': The Images for '''Angelina''' County, 1846 are too faint and difficult to read. Are there better images available?<br>'''Answer #1''': Some of the images in this collection are difficult to read. Because of the fragile nature of the older documents, this is the best scan we have. You may be able to read the images better by using the invert feature.  
 
'''Question #1''': The Images for '''Angelina''' County, 1846 are too faint and difficult to read. Are there better images available?<br>'''Answer #1''': Some of the images in this collection are difficult to read. Because of the fragile nature of the older documents, this is the best scan we have. You may be able to read the images better by using the invert feature.  
  
Line 15: Line 16:
 
'''Question #4''': I am looking for Tax Records from&nbsp;'''Delta''' County for 1879. Can you tell me where to find them?<br>'''Answer #4''': The records for '''Delta''' County 1879 were incorrectly indexed from&nbsp;'''Dallas''' County. In the browse point Dallas county, Precinct no. 2 &gt; 1879 you will find Images 3-198 are records from '''Dallas''' County. Images 199-305 are from '''Delta''' County.  
 
'''Question #4''': I am looking for Tax Records from&nbsp;'''Delta''' County for 1879. Can you tell me where to find them?<br>'''Answer #4''': The records for '''Delta''' County 1879 were incorrectly indexed from&nbsp;'''Dallas''' County. In the browse point Dallas county, Precinct no. 2 &gt; 1879 you will find Images 3-198 are records from '''Dallas''' County. Images 199-305 are from '''Delta''' County.  
  
'''Question #5''': Are the images for '''Ellis''' County, 1886, 1887, and 1888 cut off? The names cannot be read on some of the pages. <br>'''Answer #5''': These are records that are recorded across two pages. It requires two images to see the full record. The pages with no names are the 2nd page to the previous image.  
+
'''Question #5''': Are there pages missing in '''Denton''' County &gt; 1868?<br>'''Answer #5''': The pages in the browse point were filmed out of order and are not missing. Pages 1-6 are located on images 44-49.<br>
 +
 
 +
'''Question #6''': Are the images for '''Ellis''' County, 1886, 1887, and 1888 cut off? The names cannot be read on some of the pages. <br>'''Answer #6''': These are records that are recorded across two pages. It requires two images to see the full record. The pages with no names are the 2nd page to the previous image.  
  
'''Question #6''': Are there any records for '''Navarro''' County for the years 1895-1899?<br>'''Answer #6''': These records are currently unavailable; however they will be published at a later date.  
+
'''Question #7''': Are there any records for '''Navarro''' County for the years 1895-1899?<br>'''Answer #7''': These records are currently unavailable; however they will be published at a later date.  
  
'''Question #7''': While browsing, there are no images for '''Wichita''' County and '''Wilbarger''' County in 1883. How can I see these?<br>'''Answer #7''': Images of Wichita and Wilbarger County can be found at the beginning of '''Williamson''' County, 1883. <br>  
+
'''Question #8''': While browsing, there are no images for '''Wichita''' County and '''Wilbarger''' County in 1883. How can I see these?<br>'''Answer #8''': Images of Wichita and Wilbarger County can be found at the beginning of '''Williamson''' County, 1883. <br>  
  
 
If you encounter additional problems with this collection, feel free to e-mail us at [mailto:support@familysearch.org support@familysearch.org]. Please include the following information:  
 
If you encounter additional problems with this collection, feel free to e-mail us at [mailto:support@familysearch.org support@familysearch.org]. Please include the following information:  

Revision as of 22:18, 10 November 2013



Known Issues

Question #1: The Images for Angelina County, 1846 are too faint and difficult to read. Are there better images available?
Answer #1: Some of the images in this collection are difficult to read. Because of the fragile nature of the older documents, this is the best scan we have. You may be able to read the images better by using the invert feature.

Question #2: There is no listing for Bell County for the year 1859. Are there any records for this year and county?
Answer #2: The images for Bell County for the year 1859 can be found under Blanco County, 1859. Images 1-11 are from Blanco County, images 12-55 are from Bell County.

Question #3: The records in the browse points Texas, County Tax Rolls, 1846-1910 > Collin county, Precinct 1 and Precinct 2 are confusing. Can you clarify what is found there?
Answer #3: The images from the Collin County Precincts 1 & 2 browse points are as follows:

Precinct 1-1892 holds images from precincts 1-8 A-G
1893 holds images from precincts 1-8 A-H
1894 holds images from precincts 1-8 A-M

Question #4: I am looking for Tax Records from Delta County for 1879. Can you tell me where to find them?
Answer #4: The records for Delta County 1879 were incorrectly indexed from Dallas County. In the browse point Dallas county, Precinct no. 2 > 1879 you will find Images 3-198 are records from Dallas County. Images 199-305 are from Delta County.

Question #5: Are there pages missing in Denton County > 1868?
Answer #5: The pages in the browse point were filmed out of order and are not missing. Pages 1-6 are located on images 44-49.

Question #6: Are the images for Ellis County, 1886, 1887, and 1888 cut off? The names cannot be read on some of the pages.
Answer #6: These are records that are recorded across two pages. It requires two images to see the full record. The pages with no names are the 2nd page to the previous image.

Question #7: Are there any records for Navarro County for the years 1895-1899?
Answer #7: These records are currently unavailable; however they will be published at a later date.

Question #8: While browsing, there are no images for Wichita County and Wilbarger County in 1883. How can I see these?
Answer #8: Images of Wichita and Wilbarger County can be found at the beginning of Williamson County, 1883.

If you encounter additional problems with this collection, feel free to e-mail us at support@familysearch.org. Please include the following information:

  • If searching a specific collection: please include the name of the collection; include all search criteria used, including name, event, dates and places.
  • If browsing this collection: please include the full path you followed to where the problem occurred. The browse path is located above the Image viewer window.  
    For example: Texas, County Tax Rolls, 1846-1910 > Anderson county > 1847 > Image 3 of 17.
  • If you are reporting a technical issue: please include your operating system and browser version, such as Windows XP and Internet Explorer.

Your assistance will help ensure that future revisions will be considered.

Return to the Texas County Tax Rolls (FamilySearch Historical Records) Learn More page.

Return to the Texas, County Tax Rolls, 1846-1910 collection at FamilySearch.org.