Hoe kom ik erachter wie er nog meer een persoon in Family Tree volgt?

In Stamboom ziet u een lijst met andere gebruikers die een persoon volgen en kunt U de gebruikers een FamilySearch-bericht sturen.

Andere volgers zijn vaak familieleden of anderen die onderzoek hebben gedaan naar de persoon.

Stappen (website)

Vanuit de Stamboom

1. Klik op de startpagina van FamilySearch op Stamboom en klik vervolgens op Volgen.
  2. Klik op de 3 verticale stippen rechts van de naam van de persoon.
  3. Klik vervolgens op de optie die aangeeft hoeveel gebruikers die persoon volgen.
  4. In een pop-upvenster wordt weergegeven wie die persoon volgt.
  5. Als u een FamilySearch-bericht wilt verzenden, klikt u op de naam van de gebruiker.

Notitie: Als de 3 verticale stippen niet zichtbaar zijn naast de naam van de persoon, klikt u op het tabblad Opties in de rechterbovenhoek van de pagina. Vervolgens onder Bekijken door, klik op Persoon. De 3 verticale stippen zouden nu zichtbaar moeten zijn naast elke persoon in de volgers lijst.

Stappen (mobiele app)

De mobiele Family Tree-app geeft uw lijst Volgen niet weer. In de app kan de lijst met recente wijzigingen de volgende lijst vervangen als u de website niet kunt gebruiken.

1. Klik in de mobiele Family Tree-app op een persoon om hun profielpagina te openen.
  2. Klik op de optie 3 stippen in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op Meer.
  4. Klik op Laatste wijzigingen.

Stappen (Family Tree Lite)

FamilySearch Lite kan geen lijst weergeven van de mensen die u volgt. Gebruik in plaats daarvan de website.