Hoe verwijder ik een mogelijk duplicaat uit de lijst Geen overeenkomst in Stamboom?

Als u of een andere gebruiker een mogelijk duplicaat foutief als ‘geen overeenkomst’ heeft gemarkeerd, kunt u het makkelijk terugzetten.

Stappen (website)

1. Log in op FamilySearch en klik op Stamboom.
  2. Klik op de naam van de persoon.
  3. Klik in het pop-upvenster nogmaals op de naam van de persoon.
  4. Als u bovenaan de pagina niet Persoonsgegevens ziet staan, klikt u op Gegevens.
  5. Scrol in de rechterkolom naar beneden naar Hulpmiddelen.
  6. Klik op Mogelijke duplicaten.
  7. Klik op Verworpen hulp.
  8. Klik naast het duplicaat op Misschien een overeenkomst.
  9. Klik op OK.
  10. Het duplicaat verschijnt nu ter controle in het tabblad Mogelijke duplicaten.

Stappen (mobiele app)

Deze optie is momenteel niet beschikbaar op Android. Hier zijn de stappen voor Apple iOS.

1. Tik in de mobiele app Stamboom op Stamboom.
  2. Tik op de persoon.
  3. Tik in de rechterbovenhoek van het scherm op de drie puntjes.
  4. Tik op Meer en vervolgens op Recente wijzigingen.
  5. Scrol naar het geval van Geen overeenkomst en tik op het groene vakje Terugzetten.
  6. Het duplicaat verschijnt nu ter controle in de sectie Mogelijke duplicaten.

Stappen (Stamboom Lite)

Momenteel kunt u met Stamboom Lite de lijst met mogelijke duplicaten bekijken, maar u kunt ze niet oplossen.

Aanverwante artikelen

Hoe voeg ik mogelijke duplicaten in Stamboom samen?
Hoe beslis ik of twee profielen in Stamboom dezelfde persoon betreffen?
Hoe maak ik in Stamboom een samenvoeging ongedaan?
Hoe voeg ik duplicaten in Stamboom op ID-nummer samen?