Hoe maak ik een familiegroep aan?

Maak in FamilySearch een familiegroep aan om eenvoudig samen te werken en te communiceren met familieleden via FamilySearch-berichten. Een gebruiker kan als deelnemer van een groep in één keer berichten naar alle groepsleden sturen.

Elke gebruiker van FamilySearch kan zich bij één familiegroep aansluiten. Als u een groep aanmaakt, bent u automatisch het eerste lid en de beheerder van de groep.

Stappen (website)

1. Klik op FamilySearch.org op uw naam.
  2. Selecteer Familiegroepen.
  3. Klik op Groep aanmaken.
  4. (Optioneel) Klik op en upload een foto voor de groep.
  5. Voer een groepsnaam in.
  6. (Optioneel) Voer een groepsbeschrijving in.
  7. Klik op het selectievakje voor uw instemming.
  8. Klik op Groep aanmaken.

Stappen (mobiele app)

1. Open de functie Familiegroepen in de mobiele app Stamboom:
    • Apple iOS: tik op Meer.
    • Android: tik links bovenaan op .
  2. Tik op Familiegroepen.
  3. Tik op Groep aanmaken.
  4. (Optioneel) Tik op en upload een foto voor de groep.
  5. Voer een groepsnaam in.
  6. (Optioneel) Voer een groepsbeschrijving in.
  7. Tik op het selectievakje voor uw instemming.
  8. Tik op Opslaan.

Volgende stappen

Nadat u een familiegroep hebt aangemaakt, kunt u andere FamilySearch-gebruikers uitnodigen om zich bij de groep aan te sluiten. Alle groepsleden ontvangen berichten die naar de groep worden gestuurd.

Aanverwante artikelen

Wat zijn familiegroepen?
Hoe nodig ik mensen uit om zich bij een familiegroep aan te sluiten?
Hoe sluit ik me bij een familiegroep aan?
Hoe bewerk ik de naam, foto of beschrijving van een groep?
Hoe wijs ik beheersrechten toe in een familiegroep?
Hoe stuur ik de leden van een familiegroep een bericht?