Hoe verlaat ik een gezinsgroep?

Je kunt een familiegroep gemakkelijk verlaten als je niet meer mee wilt doen.

Tip: FamilySearch-gebruikers kunnen lid worden van meerdere gezinsgroepen (maximaal tien). Als je al lid bent van een gezinsgroep, kun je nog steeds lid worden van een andere groep.

Stappen (website)

1. Klik op FamilySearch.org op uw naam.
  2. Selecteer Gezinsgroepen.
  3. Klik op de gezinsgroep die u wilt verlaten.
  4. Klik op Groep weergeven.
  5. Klik .
  6. Klik op Groep verlaten.
  7. Klik op Verlaten

Stappen (mobiele app)

1. Open in de mobiele Family Tree-app de functie voor familiegroepen:
    • Apple iOS: Tik op Meer.
    • Android: Tik linksboven op de 3 lijnen.
  2. Tik op ' Gezinsgroepen'.
  3. Voor de groep die u wilt verlaten, tikt u op Groep weergeven.
  4. Tik rechtsboven op de 3 puntjes. (Opmerking: als u de beheerder van de groep bent, tikt u eerst op Beheerder toewijzen en stelt u iemand anders in als beheerder, en gaat u verder.)
  5. Tik op Groep verlaten.
  6. Tik op Verlaten in het pop-upbericht.

Aanverwante artikelen

Hoe maak ik een gezinsgroep aan?
Hoe nodig ik mensen uit om lid te worden van een gezinsgroep?
Hoe word ik lid van een gezinsgroep?
Hoe verwijder ik iemand uit een gezinsgroep?