Een indexeer afbeelding gemakkelijker leesbaar maken door de helderheid en het contrast aan te passen

Om een afbeelding aan te passen die te licht of te donker lijkt:

1. Klik in de verticale werkbalk in de linkerbovenhoek van het afbeeldingsvenster op het derde pictogram boven aan de balk.
  2. Klik op Afbeelding Aanpassen.
  3. Als u de helderheid of het contrast wilt wijzigen, klikt u op de gewenste schuifregelaar en versleept u deze. De wijzigingen worden weergegeven op de afbeelding.
    • Als u de afbeelding wilt verduisteren, verplaatst u de bovenste schuifregelaar naar links.
    • Verplaats de bovenste schuifregelaar naar rechts om de afbeelding lichter te maken.
    • Als u het contrast wilt wijzigen, klikt u op en sleept u de onderste schuifregelaar naar de gewenste instelling.
  4. Als u tevreden bent met de helderheid en het contrast, klikt u op Toepassen.

Opmerking: wanneer de batch wordt gesloten of verzonden, worden de instellingen voor helderheid en contrast weer ingesteld op de standaardinstellingen.