Waar vind ik mijn berichten in FamilySearch Chat?

Voer de volgende stappen uit om toegang te krijgen tot uw berichten in Chat.

Stappen (website)

1. Meld u aan bij FamilySearch.org.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op het pictogram Chatten. Het pictogram wordt weergegeven door 2 overlappende spraakvakken.
  3. Het venster Chats met uw berichten wordt weergegeven.
  4. Ongelezen berichten worden boven aan de linkerkolom weergegeven.

Stappen (mobiele app)

1. Open de app Family Tree.
  2. Open het menuscherm: pictogram met 3 regels rechtsonder in Apple iOS of linksboven in Android.
  3. Tik op Chatten.
  4. Je berichten verschijnen op het scherm.
  5. Blader door de lijst met boodschappen totdat u die hebt gevonden die u wilt lezen. Om de boodschap te lezen, tikt u erop.
  6. Om te antwoorden, voert u uw boodschap in het kleine, rechthoekige vak onderaan het scherm in.
  7. Als u klaar bent, tikt u op het Verzenden pictogram.

Stappen (Family Tree Lite)

Family Tree Lite biedt geen berichten aan. Gebruik in plaats daarvan de FamilySearch.org website of de Family Tree-app.

Notitie: FamilySearch Chat is niet beschikbaar voor gebruikers jonger dan 18 jaar. Deze gebruikers kunnen echter wel deelnemen aan FamilySearch Chat via gedeelde gezinsgroepen.

Aanverwante artikelen

Hoe gebruik ik FamilySearch Chat?
Hoe meld ik misbruik, spam, ongepaste herinneringen en andere inhoud?
Hoe verwijder ik een bericht in FamilySearch Chat?
Hoe kan ik iemand die met mij chat, dempen, verbergen of blokkeren?