Gegevens in uw stamboom bewerken

edit family tree Top Image.png

De gegevens in de rechterkolom van Bronnenlinker komen uit Stamboom. Als u naast de naam van een persoon een paarse knop Vergelijken ziet, kunt u enkele van deze gegevens bewerken. Zo werkt het:

1. Klik op de paarse knop Vergelijken naast de naam van de persoon van wie u gegevens in Stamboom wilt bewerken.
  2. Let bij de uitgevouwen details op het paarse label ‘Verschillend’. Dit label verschijnt als gegevens uit de bron (linkerkolom) anders zijn dan wat er momenteel in Stamboom staat.
    Edit_Second Image.png
  3. Klik op het potloodpictogram naast het paarse label.
  4. Er verschijnt een pop-upvenster met gegevens uit Stamboom. Zoek de gegevens op die u wilt bewerken en breng de wijziging aan.
  5. Klik op Opslaan.
Edit_Third Image.png

Als er geen potloodpictogram staat bij de gegevens die u wilt bewerken, moet u naar de persoonspagina van de voorouder gaan om de wijziging aan te brengen.

1. Klik in de rechterkolom van Bronnenlinker op de naam van de persoon van wie u gegevens in Stamboom wilt bewerken.
  2. Kijk in het persoonspaneel dat aan de rechterkant van het scherm verschijnt en klik op Persoon bekijken.
  3. Scrol door het tabblad Gegevens tot u de gegevens ziet die u wilt bewerken en klik vervolgens op het potloodpictogram.