Hoe corrigeer of bewerk ik een plaats in FamilySearch Plaatsen?

Bedankt dat u de tijd hebt genomen om onze plaatsgegevens te verbeteren. We waarderen uw inzending en zullen deze zorgvuldig bestuderen.

Stappen (website)

1. Begin bij FamilySearch PlacesPlaatsen.
  2. Voer in het zoekveld de plaats in die u interesseert.
  3. Klik op het juiste zoekresultaat.
  4. Klik aan de rechterkant van het scherm, onder de kaart, op Verbeter Deze Plaats.
    • Zorg ervoor dat u ingelogd bent om de link ' Verbeter Deze Plaatste bekijken.
  5. Er verschijnt een venster met de titel 'Een Verbetering Voorstellen'.
    1. Gebruik het keuzemenu om vast te stellen wat er onjuist of onvolledig is aan de huidige vermelding.
    2. Voer een korte beschrijving in van wat er gewijzigd of toegevoegd moet worden.
    3. Voer zo mogelijk de URL in van een website die gebruikt kan worden om de nieuwe gegevens te valideren.
    4. Voer uw e-mailadres in voor het geval er meer informatie nodig is.
  6. Klik op Indienen.

Stappen (mobiele app)

Gebruik een browser om gestandaardiseerde plaatsen voor te stellen en te corrigeren.

Stappen (Family Tree Lite)

Gebruik de hoofdwebsite van FamilySearch om gestandaardiseerde plaatsen voor te stellen en te corrigeren.