Het openen van de bronbox en het toevoegen van bronnen in Family Tree

Van een persoon in Family Tree kunt u de bronnenmap openen en er een bron uit toevoegen. Gebruik de volledige website. Het bronvak wordt niet weergegeven in de mobiele app of Family Tree Lite.

Stappen (website)

1. Klik in het menu bovenaan op Family Tree en vervolgens op Stamboom.
  2. Zoek de persoon voor wie je een bron wilt toevoegen.
  3. Klik op de naam van de persoon. Klik in de details die verschijnen nogmaals op de naam van de persoon.
  4. Klik op het tabblad Bronnen.
  5. Klik op Bron toevoegen en klik vervolgens op Vanuit bronnenmap toevoegen.
  6. Klik rechts van de bron op Toevoegen. (Als de bron aan een persoon is toegevoegd, verschijnt er een paperclippictogram in plaats van een knop Toevoegen.)
  7. Leg uit waarom u de bron hebt bijgevoegd.
  8. Klik op Toevoegen.

Aanverwante artikelen

Hoe kan ik vanuit mijn bronvak een bron koppelen aan een persoon in Stamboom?
Wat is mijn bronbox?
Hoe koppel ik bronnen los van een persoon in Family Tree?
Hoe voeg ik een historisch record toe aan mijn bronbox?
Hoe doorzoek ik mijn bronnenmap?