Hoe vind ik de nieuwste historische gegevens op FamilySearch?

Ontdek welke documenten de nieuwste zijn op FamilySearch op de pagina Collecties of in 'Historische afbeeldingen verkennen'.

Stappen voor Bladeren door alle collecties (website)

1. Log in op FamilySearch.
  2. Klik op Zoeken en vervolgens op Documenten.
  3. Klik in het gebied Een collectie zoeken op Bladeren door alle collecties.
  4. Klik in de lijst met collectietitels twee keer op de kop Laatst bijgewerkt . (Als uw scherm klein is, klikt u op Records en laatst bijgewerkt. Klik vervolgens twee keer op 'Laatst bijgewerkt ').
  5. De collecties met de nieuwste toevoegingen verschijnen bovenaan de lijst. Gebruik filters om de resultaten te verfijnen.

Stappen voor Bladeren door alle collecties (mobiel)

1. Open de app Family Tree.
  2. Tik rechtsonder op een Apple iOS-apparaat op het pictogram met 3 regels . Tik in de linkerbovenhoek van een Android-apparaat op het pictogram met 3 lijnen.
  3. Klik op Historische Documenten Zoeken.
  4. Scrol naar het gedeelte Een verzameling zoeken en tik op Bladeren door alle verzamelingen.
  5. Tik op een tablet of een klein scherm in liggende modus twee keer op 'Laatst bijgewerkt '. Tik op een klein scherm op Titel van verzameling, Records, Laatst bijgewerkt. Tik vervolgens twee keer op 'Laatst bijgewerkt '.
  6. De collecties met de nieuwste toevoegingen verschijnen bovenaan de lijst. Gebruik filters om de resultaten te verfijnen.

Stappen voor het verkennen van historische afbeeldingen (alleen website)

1. Log in op FamilySearch.
  2. Klik op Zoeken en vervolgens op Afbeeldingen.
  3. Klik in het gebied Toegang tot miljarden documenten op Recent toegevoegde afbeeldingen weergeven.
  4. U ziet de nieuwste afbeeldingssets.
  5. Klik boven de lijst aan de rechterkant op Zoekopdracht verfijnen.
  6. Voer in het deelvenster Zoekopdracht verfijnen plaatsen, datums en andere criteria in om de resultaten te verfijnen.

Aanverwante artikelen

Hoe bekijk ik een lijst met alle recordcollecties in historische records?
Hoe ga ik aan de slag in Historische afbeeldingen verkennen?