Hoe krijg ik hulp voor de mobiele FamilySearch-apps?

U kunt online hulp vinden voor het gebruik van de mobiele FamilySearch-apps: Stamboom, Terugblikken en Doe mee. Je hebt een internetverbinding nodig om toegang te krijgen tot hulp.

Stappen (Family Tree of Herinneringen mobiele apps)

1. Terwijl u bent ingelogd op de mobiele app Family Tree of Memories, tikt u op de 3 regels rechtsonder op Apple iOS; linksboven op Android.
  2. Tik op Help.
  3. Tik op Contact Us.
  4. Tik op Contact opnemen met ondersteuning.
  5. Tik op de kaart die jouw deel van de wereld vertegenwoordigt.
  6. U ziet de ondersteuningsopties. Kies hoe je hulp wilt krijgen.

Stappen (Get Involved-app)

1. Open de Get Involved-app op uw Apple iOS- of Android-apparaat.
  2. Tik rechtsonder op 3 lijnen of 3 stippen.
  3. Tik op Meer informatie over het controleren van namen of Meer informatie over hoe.
  4. Bekijk de zelfstudie.

Aanverwante artikelen

Waar kan ik hulp krijgen bij het gebruik van FamilySearch.org?