Ik ben mijn werknemers-wachtwoord of -gebruikersnaam vergeten

Als u werknemer van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen, zendeling, vrijwilliger seminarieleraar of kerkleider bent, is uw Kerkaccount een werknemersaccount.Het herstelproces voor personeelsaccounts begint op ChurchofJesusChrist.org.

Leden met een personeelsaccount kunnen hun kerkrecordnummer niet gebruiken voor het herstellen van accounts.

Stappen

1. Begin bij ChurchofJesusChrist.org.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op het silhouetpictogram.
  3. Klik op Inloggen.
  4. Klik op Ik ben mijn gebruikersnaam of wachtwoord vergeten.
  5. Klik op een hersteloptie en voer de gevraagde gegevens in. U moet twee van de herstelmethoden gebruiken. De beschikbare opties zijn afhankelijk van de opties die in uw Kerkaccount zijn ingesteld.
    • Als u de sms- of e-mailoptie gebruikt, vervalt de code of link na 20 minuten.
    • De antwoorden op de beveiligingsvragen zijn hoofdlettergevoelig. Als u de beveiligingsvragen niet kunt beantwoorden of de andere opties niet kunt gebruiken, neemt u contact op met de Global Service Department for Accounts: 1-855-537-4357 (Hulp krijgen).
    • Klik voor hulp op de Help link op het scherm. In de Help-sectie kunt u antwoorden op veelgestelde vragen lezen, vragen stellen op een forum of contact opnemen met het Global Service Center.
  6. Voer uw nieuwe wachtwoord in en bevestig het. Er verschijnen suggesties als uw wachtwoord niet sterk genoeg is. Uw gebruikersnaam is zichtbaar bovenaan het scherm.
  7. Klik op Nieuw Wachtwoord Instellen.
  8. Als u een computer van de kerk gebruikt, start de computer dan opnieuw op. U hoeft dit bij uw eigen computer niet te doen.

Belangrijke opmerkingen

Werknemersaccounts hebben regels met betrekking tot het wachtwoord:

• Minimale wachtwoordlengte: 12 tekens
  • Maximale wachtwoordlengte: 128 tekens
  • Het wachtwoord mag niet de gebruikersnaam, voorkeursnaam, voornaam of achternaam bevatten.
  • Het mag niet in het woordenboek met veelvoorkomende wachtwoorden staan (Woordenboek Kerkaccounts).
  • Na tien mislukte pogingen om in te loggen, wordt het account vergrendeld. Na een half uur wordt het account automatisch ontgrendeld en kan de gebruiker het opnieuw proberen.
  • Geen vervaldatum van wachtwoorden
  • De laatste 4 wachtwoorden mogen niet opnieuw gebruikt worden.

Als u meer hulp nodig hebt bij accountproblemen, neemt u contact op met FamilySearch-ondersteuning.

Aanverwante artikelen

Hoe verstuur ik de verificatie-e-mail opnieuw?
Hoe verstuur ik de verificatiecode opnieuw?
Waarom is aanmeldingsherstel niet beschikbaar voor mijn account?