Hoe kan ik me aanmelden voor de FamilySearch ledenlijst? Hoe kan ik me afmelden?

Een nieuwe ledenlijst maakt het gemakkelijker om anderen op FamilySearch.org te vinden. De ledenlijst is te vinden in meerdere berichtenfuncties op de site, waaronder RootsTech Chat. Als u zich aanmeldt om uw informatie te delen, kan dit deuren openen naar nieuwe familiebanden. U kunt zich op elk moment afm

elden. Deelname aan rootstech is verplicht om deel te nemen aan de hulpervaring 'Vraag mij iets'.

De eerste keer dat u een chat opent, wordt u gevraagd of u wilt dat uw profielnaam in de chatlijst wordt weergegeven. Als u op Ja klikt, kunnen uw familieleden en vrienden u vinden wanneer ze u een bericht willen sturen. Als u op Nee klikt, kunnen andere mensen u geen bericht sturen, tenzij ze reageren op een bericht dat u naar hen heeft verzonden of als ze uw naam als bijdrager in de stamboom vinden.

Wanneer vrienden en familieleden naar U zoeken in het chatvenster, kunnen ze uw profielfoto (als u die heeft opgegeven) en uw profielnaam gebruiken om te bevestigen dat ze het bericht naar de juiste persoon sturen. Een specifieke profielnaam en huidige foto maken het verificatieproces eenvoudiger.

U kunt de lijst op elk gewenst moment bijwerken. Om uw profielnaam te bewerken en een foto toe te voegen, gaat u naar uw accountinstellingen en kijkt u onder de tab Profiel. Om uw privacy te beschermen, zijn uw profielnaam en contact-ID openbaar zichtbaar en staan ze los van uw accountnaam en andere informatie.

Stappen (website)

1. Meld u aan bij FamilySearch.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op uw naam.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Toestemmingen.
  5. Selecteer onder Weergave de optie Mijn profielgegevens opnemen in de zoekresultaten van de ledenlijst.
  6. Klik op Inschakelen.

Stappen (mobiele app)

1. Terwijl u bent aangemeld bij de mobiele Family Tree-app:

• Apple iOS: Klik in de rechterbenedenhoek op de 3 stippen.
    • Androïde: Klik in de linkerbovenhoek op de 3 lijnen.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Hieronder vermeld mijn profielgegevens in de zoekresultaten op de ledenlijst en lees de boodschap om te zien welke informatie voor andere gebruikers beschikbaar is.
  4. Als u de optie wilt inschakelen, klikt u op Mijn profielgegevens opnemen in de zoekresultaten van de ledenlijst.

Stappen (Stamboom Lite)

Family Tree Lite maakt momenteel geen gebruik van familysearch-ledenlijst.