Hoe orden ik mijn bronnenmap met mappen?

Gebruik mappen om de bronnen in uw bronnenmap te ordenen. U kunt er maximaal tweehonderd aanmaken. Elke map heeft een unieke naam nodig. Hier zijn wat ideeën:

• Het soort document dat de map bevat
  • De naam van de voorouder
  • De naam van de familielijn
  • De naam van een plaats

Momenteel is de functie bronnenmap alleen op FamilySearch.org beschikbaar.

Stappen

1. Log in op FamilySearchen klik op uw naam.
  2. Klik op Bronnenmap.
  3. Klik op Nieuwe map.
  4. Voer in het pop-upvenster in het scherm Map toevoegen een naam in.
  5. Klik op Toevoegen.
  6. Klik op het vakje naast elke bron die u wilt verplaatsen en klik op het vakje Alles selecteren.
  7. Klik op Verplaatsenen selecteer de gewenste map.