Nieuwe look-and-feel

New Look 1st image

We hebben verschillende links en knoppen een kleurtje gegeven zodat gebruikers de betreffende opties beter begrijpen.

• Met de groene knop Toevoegen kunnen personen in het historische document aan de FamilySearch-stamboom worden toegevoegd. Als de voorouder al in Stamboom staat, kunt u met de groene knop Toevoegen een detail of feit aan de persoonspagina van een voorouder toevoegen.
  • Met de paarse knop Vergelijken kunt u bepalen of de persoon in het document overeenkomt met de persoon in Stamboom. Zo ja, dan kunt u het document aan het profiel van de persoon toevoegen.
  • Met de knop Losmaken kunt u de verbinding tussen het historische document en de persoon in Stamboom verbreken. Dat wilt u wellicht doen als u ontdekt dat de persoon in het historische document iemand anders is dan de persoon in Stamboom.
New Look_ 2nd Image.png

We hebben aan de rechterkant van het scherm een paneel toegevoegd om documenten en persoonsprofielen uit Stamboom te bekijken.

• Het paneel is een belangrijke toevoeging aan Bronnenlinker omdat u deze gegevens zo kunt bekijken zonder de tool te verlaten.
  • Het paneel verschijnt wanneer u op iemands naam klikt of op de knop klikt om het document te bekijken.