Met welke browsers en apparaten kan ik indexeren?

U kunt op een computer, laptop of tablet indexeren. We raden u aan Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken.

We ondersteunen tablets met een toetsenbord, en met een resolutie van minimaal 1024x600. U hebt een internetverbinding nodig. Tablets dienen het volgende besturingssysteem te gebruiken:

• Android OS 7.0+
  • iPads met iOS 10+

Op dit moment is het niet mogelijk om op smartphones te indexeren vanwege de grootte van het scherm.

Welke internetbrowsers zijn compatibel?
Op welke besturingssystemen werken de FamilySearch-apps?